Verslag proeverij Handmade by van Strien fabriek + winactie

Hello Beauties!

Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij de proeverij van Handmade by van Strien. Het bestond uit een rondleiding, proeverij en vond plaats in de fabriek van Handmade by van Strien te Oud-Beijerland. Er waren ongeveer tien man, vanuit verschillende delen van Nederland aanwezig. Een mooi kleine fabriek met twee verdiepingen. We moesten om 9:30 aanwezig zijn, voor een bak koffie/thee met verschillende koekjes, vers uit de fabriek. Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s, was mijn camera vergeten (zo stom van me) en heb de foto’s met mijn mobiel gemaakt!

Handmade by van Strien 1

Handmade by van Strien 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 10:00 uur begon de presentatie en dat werd gedaan door mevrouw Els van Strien-Ossewaarde (Hoofd Verkoop en Marketing) en tevens de vrouw van dhr. Jaques van Strien (Directeur).

Handmade by van Strien 11

 

 

 

 

 

 

 

Op de eerste verdienping kregen we een kort presentatie van een half uur en vervolgens werden we verdeeld in twee groepen.

Handmade by van Strien 16Handmade by van Strien 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste groep (waar ik in zat) kreeg eerst een rondleiding door de fabriek, op de begane grond en de tweede groep mocht alvast deelnemen aan de proeverij.

Handmade by van Strien 12

Handmade by van Strien 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De rondleiding begon met aller eerst afhalen van al onze sieraden, wegens hygiëne voorschriften. Vervolgens trokken we plastic schoentjes aan, een wegwerp haarnet om onze haren te verbergen en een wit jasje met het logo van Handmade by van Strien erop. We kregen dan een rondleiding door de fabriek door mevr. Els Van Strien-Ossewaarde. Wat mij in de fabriek erg opviel was, dat veel werk nog ouderwets met handwerk wordt uitgevoerd. Je ziet dan ook echte bakkers aan het werk.

Handmade by van Strien 13

 

 

 

 

 

 

 

 

Handmade by van Strien maakt de lekkerste roomboter koekjes, zoutjes, amandelspijs koekjes en (slagroom) soesjes. Er worden meer dan 100 verschillende koekjes en soesjes gemaakt. Bij het maken van hun lekkere koekjes en soesjes worden zorgvuldige ingrediënten gekozen: vers, 100% natuurlijk en van top kwaliteit. Ook biologisch en Fair Trade behoort bij Handmade by van Strien tot de mogelijkheden. Hier gebruiken ze geen gewone boter, maar Nederlandse grasboter en de eieren komen niet zomaar uit een fabriek, maar worden heel en vers geleverd uit Rondeel. Voor meer informatie over de ingrediënten, klik dan even hier!

Handmade by van Strien 5

foto-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de rondleiding mochten we beginnen met de proeverij. We mochten een nieuwe smaak testen en een kort vragenlijstje invullen. Per drie vragen ongeveer (er waren ongeveer 13 vragen), besprak je dat met de groep over waarom je voor een bepaald antwoord had gekozen, wat overigens erg leuk en interactief was!

Handmade by van Strien 7

Handmade by van Strien 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rond half één, kwam ook de andere groep terug van de rondleiding en kregen we een heerlijke lunch. De proeverij was goed verzorgd, goede ontvangst en genoeg lekkere hapjes en drinken. Je kon kiezen uit broodje kaas/ham met verse sappen, melk, koffie en thee. Om half twee was het alweer afgelopen en we maakten nog een foto en kregen een HUGE GOODIEBAG met allemaal lekkere, handgemaakte, 100% natuurlijke lekkernijen. Heerlijk voor de Pasen!

Handmade by van Strien 9

groepsfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De producten van Handmade by van Strien, zijn te koop bij, zie hier voor de verkooppunten en online te bestellen op: http://www.koekjeskoerier.nl/

Ik heb een extra GOODIEBAG kunnen regelen voor één van mijn lieve volgers! Wat moet je ervoor doen om te winnen?

 Winactie-Pasen-2014

1: Like de facebookpagina van Handmade by van Strien 

2: Like de facebookpagina van Beauty Yours

3. Deel de winactie (zie facebook.com/beautyyours.nl) op je tijdlijn!

+ 1 EXTRA ENTRY: volg me via bloglovin

+ 1 EXTRA ENTRY: Deze winactie doortweet: ‘Ik wil graag de lekkernij goodiebag van @vanstrienbakker winnen bij @beautyyoursnl ( http://www.beautyyours.nl )‘

De winnaar wordt vrijdag 18 april 2014 om 20:00 uur bekend gemaakt en tot voor die tijd kun je eraan meedoen!

Wens iedereen heel veel succes, en wens jullie een vrolijk Pasen toe!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

15 Comments

  1. Wauw wat ziet het er super leuk en interessant uit bij Strien! Lijkt me echt ontzettend leuk om eens mee te maken. En super leuk dat jij ons viritueel meeneemt! En wat een geweldige actie, fantastisch dat je een goodiebag gaat weggeven vol met heerlijke lekkernijen van Strien! Het water loopt mij al in de mond, wat zou dat heerlijk zijn! Ik doe natuurlijk dolgraag mee, en heb alle stappen met plezier ondernomen om kans te maken!! Gedeeld op Facebook, Follow @Bloglovin, en geretweet +follow op Twitter, nu rest mij nog 1 ding, en dat is super hard duimen en hopen dat die heerlijke goodiebag misschien wel mijn kant op mag komen! Ik zou er heel blij mee zijn, lekker smullen met mijn kindjes! Liefs Tanja
  2. Ik was als lekkerbek al fan van de overheerlijke koekjes van Handmade by van Strien, maar om nu ook een kijkje in "de keuken" van Strien te kunnen nemen is wel helemaal hartstikke leuk! En nu ben ik van de weeromstuit óók fan en volger geworden van Beauty Yours, en ik heb zo'n vermoeden dat ik daar geen spijt van zal krijgen!
  3. Wat heb je een heerlijke dag gehad, Niusha! En hartstikke leuk dat je één van ons lekker kan verwennen met al die ambachtelijke koekjes, die ook nog eens 100 % natuurlijk zijn! Ik hoop dat ik diegene ben .. maar ik DEEL met de hele familie hoor! beide pagina's likete ik al en de post gedeeld en ik volg je op Bloglovin'! Vrolijk Pasen, xoxo, doortje
  4. Wauwie dat ziet er heerlijk uit!!! Doe graag een poging :-D Volg overal en heb gedeeld, LIKE gegeven en Tweet gedaan!!!
  5. Wat een ontzettend leuke en lekkere winactie! Ik ding heel graag mee!! Ik volgde je al op FB en Handmade by van Strien ook! Verder heb ik ook alles gedaan en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Jacoba1970/status/456545235951026176
  6. Wat een ontzettend lekkere actie! Ik volgde Beauty Yours en Handmade by van Strien al op FB.. ik heb verder alles gedaan en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Jacoba1970/status/456545235951026176
  7. Wat een heerlijke verwennerij is dit. Ik zou hier maar wat graag met mijn gezinnetje van smikkelen. Uiteraard like ik de pagina's Beauty Yours en Handmade by van Strien en ik heb de actie ook gedeeld. Ik zou echt dolgraag met deze heerlijkheden verrast worden!
  8. Ik volg jullie beide al op de Facebook. Ik vond jammer dat ik niet uitgenodigd werd om op de proeverij te komen. Maar ik maak dolgraag een kans op deze lekkeernijen! Nu volg ik je ook op Bloglovin.
  9. Dit is nou eens een heerlijke winactie! Ik volgde beauty yours én handmade by van strien al via facebook, ik had zelfs de oproep gezien om te komen proeven maar was helaas verhinderd gisteren omdat mijn collega een vrije dag had en we niet allebei tegelijk vrij mogen :-( Maar ik vind het top dat ik via deze weg toch nog een kansje maak om die heerlijke koekjes te mogen proeven. Ik ga je vanaf nu ook volgen op Bloglovin' en heb deze lekkere actie gedeeld via facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • No products in the cart.