Producten opgemaakt & review van de maanden juli en augustus 2013

Hello Beauties!

Vandaag laat ik jullie de producten zien die ik op heb gemaakt de afgelopen maanden juli en augustus! Het leek me leuk om voor de verandering, eens mijn totale opgemaakte zomer producten, in één keer te reviewen. Het zijn er best veel. Ook nu weer heb ik nieuwe producten uitgeprobeerd. Sommigen producten gebruik ik al jaren en zijn mijn favoriet, anderen voor het eerst en vond sommige tegen vallen. Kijken jullie met me mee, naar mijn opgemaakte producten van de maand juni.

Alle opgemaakte producten bij elkaar (van links naar rechts)

FAV&NOT

L’Oreal Paris Elvive Intens Glad anti-frizz serum

Hask Placenta Super Strength Leave-In INSTANT Conditioning Treatment

Chilly gel

Clinique Liquid Facial Soap 3,4 Oily Skin Formula

Perfectly pure coconut oil

Vichy Aqualia Thermal rijke crème

Vichy Homme Deodorant Spray 24 uur

Parodontax tandpasta

Macadamia Healing Oil

Moroccanoil Treatment Light

Farouk Royal Treatment Pearl Complex

Burt’s Bees Lippenbalsem met Bijenwas

Softlips Lipbalsem

Caudalie Vinoperfect Serum

Chanel estompe eclat concealer

Mijn favoriete haarverzorgingsproducten

FAV3

L’Oreal Paris Elvive Intens Glad anti-frizz serum

Dit is echt een super product voor mijn droge haren (vooral in de punten). Dit gebruik ik al jaren! Ik vind het veel beter werken dan Biosilk. Het is veel dunner en maakt m’n haren minder snel vet, maar juist heel glad en zacht. Ook wanneer het vochtig weer is, wordt mijn haren minder snel pluizig. Biosilk en veel andere serums zijn te dik waardoor m’n haar eerder vet dan glad wordt. Zie hier ook mijn andere review over dit product!

Hask Placenta Super Strength Leave-In INSTANT Conditioning Treatment

Ik haalde een keer een kleine ampul van Hask Placenta, het beviel zoo goed, dat ik besloot om het vaker te gebruiken. Het is een krachtige proteïne boost voor haar dat extreem beschadigd is. Wekelijks na het douchen, spuit ik op mijn vochtige haren en mijn haren voelen ongelofelijk zacht en glanzend uit. Is alleen verkrijgbaar bij de toko winkels. Zie ook mijn andere review hier, over dit product!

Perfectly pure coconut oil

Dit is de pot kokosolie die ik koop bij De tuinen, hij is wel vrij prijzig vind ik namelijk €13,99. Maar als het in de aanbieding is haal ik er gelijk een hele voorraad in huis. Ook wanneer het niet in de aanbieding is, kan je vragen of ze het voor je drie voor de prijs van twee kunnen doen. In noodgevallen doe ik het en ze doen er nooit moeilijk over. Ik vind het zo lekker ruiken en doet samen met zoete amandelolie en soms wat honing, echt wonderen voor mijn haren. Zie ook mijn anderen DIY haar behandelingen.

Macadamia Healing Oil

Macadamia Healing Oil is een ultra fijne olie, die direct in je haren opgenomen wordt. Ik kreeg een sample in één van mijn beauty boxen en gebruikte het regelmatig voor de punten van mijn haren. Het maakte niet allen mijn haar punten zachter, maar gaf een mooie gezonde glans aan mijn haren. Helaas is de sample alweer op.

Moroccanoil Treatment Light

Ook van deze kreeg ik een sample van en vind het stukken beter dan Macadamia healing oil. Het is minder vet, trekt goed ik mijn haar en maakt mijn haren zeker niet te vet of slap van. Dit is echt een must have voor broos haar, gespleten haarpunten en onhandelbaar kroezig of pluizig haar. Maakt je haar heerlijk zacht en hoe vaker je het gebruikt, hoe gezonder en glanzender je haar wordt. Ik vind de light versie veel beter, dan de gewone. Het is veel lichter en maakt mijn haren minder slap en olieachtiger dan de gewone Moroccanoil.

Farouk Royal Treatment Pearl Complex

Tijdje geleden kreeg ik een proefflesje van Farouk Royal Treatment Pearl Complex. Een klein beetje op je handpalm doen en over je handen verdelen. Daarna door je haar halen. Ik heb lang haar en ik doe het vooral in mijn lengtes. Je haar voelt heerlijk aan. Lekker zacht maar toch met volume. Het maakt je haar niet vet of zwaar. Daarnaast vind ik het heerlijk ruiken. Ook geeft het een hele mooie glans aan je haar. Echt een aanrader!

Mijn favoriete gezichtsverzorgingsproducten

FAV2

Clinique Liquid Facial Soap 3,4 Oily Skin Formula

Tijdje terug was mijn huid er erg aan toe, last van puisten en gewoon een onzuivere huid. Dus besloot ik over te stappen op Clinique facial soap en de tonic ervan. Je moet het echt de tijd voor geven. Mijn huid werd echt na een maand pas, veel rustiger en nu kan ik weer andere producten gebruiken. Heb je last van een onzuivere huid, raad ik je echt aan om vooral de facial soap en de tonic van Clinique te proberen. Let wel op dat je het niet te lang blijft gebruiken (max 3 maanden), aangezien het best heftig spul is.

Vichy Aqualia Thermal rijke crème

Ik had geen hoge verwachting van dit product, aangezien het voor de droge, gevoelige huid is bedoeld, vandaar dat ik het ook niet eerder heb gebruikt. Ik gebruikte het crème ’s nachts voor het slapen gaan, doordat het geen SPF bescherming bevat en je voelt gelijk hoe zacht, soepel en glad je huid de volgende ochtend wordt. Ik was echt verbaasd over hoe geweldig het werkte! De volgende ochtend zag mijn huid er zo gehydrateerd en stralend uit. Lees mijn volledige review hier!

Burt’s Bees Lippenbalsem met Bijenwas

Ik maak zeker iedere maand wel een lippenbalsem op. Met deze natuurlijke lippenbalsem dat vol zit met kokos en zonnebloemolie, rijk is aan vitaminen en essentiële vetzuren om je lippen optimaal te voeden, te verzorgen en te verzachten. Bijenwas dicht de hydratatie af. Burt heeft zelfs pepermuntolie toegevoegd voor een verfrissende tinteling.

Softlips Lipbalsem

Softlips is een grote hit in Amerika. Deze Softlips lippenbalsem maken je lippen ongelofelijk zacht en glad. Softlips gaat verder dan hydrateren en bescherming (SPF 20) van je lippen. Door het slanke form, kan ik ze gemakkelijk overal mee naar toenemen. Deze zijn mijn all time favoriete lippenbalsem. Lees mijn volledige review hier!

Caudalie Vinoperfect Serum

Bij één van me bestellingen bij Skinpharma, kreeg ik een sample van Caudalie Vinoperfect serum. Met Caudalie merk, maakte ik al bekend mee door Skinpharma. Ze hebben ontzettend heerlijke producten, wel wat prijzig, maar is echt één van de weinig merken dat waar maakt wat ze beloven. Dit sample serum zorgt voor een stralende huid zonder vlekken. Dit melkachtige serum belooft al na een gebruik van 4 weken, voor een uitzonderlijke vlekken bestrijdende (pigmentvlekken) werking. Het corrigeert bestaande vlekken, voorkomt het ontstaan er van een geeft een stralende teint. Nou is een sample natuurlijk niet genoeg om echt resultaat te zien, maar mijn huid voelde satijn zacht aan en veel stralender. Vlekken bestrijdende en antioxiderende Viniferine 1000 ppm zorgen voor een stralende huid; hydraterende squalane uit olijven; energie gevende munt, karwij en galbanum. Kortom, bomvol natuurlijke ingrediënten, die voor een boost aan vitaminen voor je huid zorgen. Dit is mijn favoriete product geworden. Zodra ik er één binnen heb en het uitgebreider heb mogen testen, laat ik het jullie weten.

Chanel estompe eclat concealer

Deze concealer (nr.20) is het beste van wat ik ooit heb mogen uitproberen. Ik gebruikte het voornamelijk voor onder mijn ogen. De verpakking is zo elegant, in een lippenstickachtig verpakking en ongelofelijk zacht bij het aanbrengen op mijn gevoelige huid rondom mijn ogen. Tegenwoordig is de verpakking veranderd en is in een pen vorm. Het camoufleert mijn donkere kringen vrij goed (niet 100%, maar genoeg om mij gelukkig te maken), zonder dat het dik en onnatuurlijk uitziet. Het blijft ook erg lang, goed zitten.

Anderen opgemaakte verzorgingsproducten

FAV1

Chilly gel

Ik vind chilly gel verfrissend en persoonlijk vind ik het wel prettig als ik me letterlijk van top tot teen verzorg. Chilly gel is een wasemulsie voor de dagelijkse intieme verzorging, die je een fris gevoel geeft. Chilly gel is hypoallergeen, zeepvrij en gynaecologisch getest. Je kunt Chilly dus veilig elke dag gebruiken, spreek uit ervaring!

Vichy Homme Deodorant Spray 24 uur

Deze Homme Deodorant Spray had ik voor mijn man gehaald, maar hij vond het niet lekker ruiken, aangezien het een frisse dennengeur heeft. Dus besloot ik het zelf te gebruiken en vond het een zeer effectieve deodorant. Bevat wel alcohol, maar je hebt geen last meer van transpiratie en transpiratie geur.

Parodontax tandpasta

Parodontax is een bijzondere tandpasta doordat het krachtige combinatie van zes natuurlijke plantenextracten en een hoge concentratie mineraalzout bevat. Aan de smaak moet je in het begin even wennen, maar je hebt geen last meer van bloedend tandvlees en gevoelige tanden. Ik gebruik deze tandpasta al jaren en het bevalt me erg goed.

Wat heb jij allemaal opgemaakt, wat TOP en wat NOT was?

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

2 Comments

  1. Beste Beautybyts, Ja ik had ze allemaal samengevoegd en in één keer gereviewd. Zal zeker je filmpje bekijken. Leuke site trouwens ;) Heel veel succes meisi! xoxo, Niusha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • No products in the cart.