Producten opgemaakt & review januari en februari 2014 (deel1)

Hello Beauties!

Afgelopen maanden heb ik weer wat huidverzorgings-, haarverzorgingsproducten opgemaakt. Ook nu weer heb ik nieuwe producten uitgeprobeerd. Sommigen gebruik ik al jaren, anderen zou ik zeker weer halen en weer anderen zou ik ver uit de buurt blijven. Kijken jullie met me mee, naar mijn opgemaakte producten van de maanden januari en februari.

Haarverzorgingsproducten

Opgemaakt-januari-februari-2014

Andrélon Oil & Care met arganolie

Tijdje terug gaf ik aan dat ik zag deze shampoo meerdere malen, voorbijkomen zag komen bij andere bloggers. Met mijn droge haren, leek het de ideale shampoo, aangezien het arganolie bevat. Moet zeggen dat het onder de douche goed schuimt en je haren erg zacht maakt. Dat heb ik niet eerder bij een shampoo gehad. Maar achteraf, nadat je je haren eenmaal droog hebt gemaakt, merk je er niets meer van. Het maakt mijn haren zelfs erg stug van en merk ook dat mijn haarverf er veel minder lang mee gaat, dan andere shampoos. Ik had het gekocht bij de Kruidvat met een actie, maar zou het niet nog eens halen.

Kokosnootolie

Ik gebruik kokosnootolie, sinds kort samen met mijn man. Heb hem ook overgehaald om wekelijk te gebruiken en het bevalt hem ook goed. Mijn haar is nooit eerder zo gezond, glanzend en zacht geweest. Ik kan er echt niet meer zonder. Benieuwd naar mijn volledige review, waar je het kan halen en hoe ik het beste gebruik? Lees het dan verder hier!

Hask Placenta Super Strength Leave-In INSTANT Conditioning Treatment

Ik haalde een keer een kleine ampul van Hask Placenta, het beviel zoo goed, dat ik besloot om het vaker te gebruiken. Ik gebruik het nu iedere week. Het is een krachtige proteïne boost voor haar dat extreem beschadigd is. Wekelijks na het douchen, spuit ik op mijn vochtige haren en mijn haren voelen ongelofelijk zacht en glanzend uit. Is alleen verkrijgbaar bij de toko winkels en kost rond € 4,95. Zie ook mijn volledige review hier!

Dove Split Ends Rescue leave-on treatment

Ik heb Dove Split Ends Rescue leave-on treatment, wekelijk gebruikt en getest. Ik heb het op handdoek droog haar (vanaf de helft) aangebracht en ongeveer twee uur laten inwerken, voordat ik aan de slag ging met de föhn en de stijltang. Met een paar pompjes in je handpalmen, kom je een heel eind. Met mijn dikke en vrij lange haren, is drie pompen ruim voldoende. De substantie is vrij dik, anders dan wat ik normaal van leave-in producten gewend ben. Vandaar dat ik het ook, vrij lang laat inwerken, voordat ik echt aan de slag ga met mijn haar. Het ruikt, werkelijk heerlijk. Over de werking van het product: lees mijn volledige review hier!

Vichy Dercos Neogenic

Opgemaakt-januari-februari-2014-2

Ik merkte bij mezelf dat mijn haren, door de jaren heen steeds dunner aan het worden zijn. Mijn haren zien er vrij dik uit, maar wanneer je het in een staartje doet, zie je pas hoe dun het echt is. Ik heb Vichy Dercos Neogenic voor drie maanden uitgebreid getest. Het is volledig parabenenvrij en geschikt voor ieder huidtype dus ook voor de gevoelige huid. Benieuwd naar de foto’s en de resultaten? Lees het verder hier!

Lichaamsverzorgingsproducten

Opgemaakt-januari-februari-2014-1

Vaseline intensive rescue hand cream

Ik heb vrij droge handen altijd. Dat komt doordat ik erg vaak mijn handen was. Krijg vaak rare opmerkingen over, maar ik vind het gewoon prettig wanneer ik mijn handen heb gewassen. Het is heel raar bij mij, maar ik smeer mijn handen alleen voor het slapen gaan en niet door de dag heen. Omdat, gaan we weer, ik het gevoel krijg dat door de vettig/plakkerig creme nog meer viezigheid aan mijn handen is gaan plakken. Deze handcrème was mijn redder in nood. Wanneer je zo droge handen hebt, waardoor je zelfs wondjes van krijgt, dan raad ik je echt aan om dit eens te proberen. Ik heb het zelfs op mijn lippen gebruikt (was op een gegeven moment gebarst) en de volgende dag was het baby zacht. Hij trekt niet helemaal in, je voelt wel dat vettige nog.

Maria Galland Paris 410 Crème Minceur Modelante

Crème Minceur Modelante is een heerlijke, romige en modellerende crème.  Dit figuur verbeterende product is ideaal voor de totale en weldadige verzorging van het lichaam. Door het exclusieve Minceur-werkstoffencomplex wordt de vorming van nieuwe vetcellen voorkomen, de huid wordt steviger en voorzien van nieuwe energie. De crème is lekker romig, maar trekt echt heel erg goed in. Het maakte mijn huid zacht en ruikt lekker subtiel. Helaas had ik een mini hiervan, want 200ml hiervan kost rond € 69,-. Ik zou het zeker als fullsize willen hebben! Heerlijk product!

La roche posay lipikar cleansing oil

Dit is een zachte reiniger met diep voedende formule voor het lichaam. Lipikar is een lipidenherstellende en zachte reiniging, zonder zeep en zonder parabenen, voor de droge en oncomfortabele huid. Formule met 10% overvet concentraat en niacinamide om de huidbarrière te herstellen en de huid al vanaf het douchen te voorzien van lipiden. Ik weet niet of je het ook voor het gezicht mag gebruiken, heb het zelf niet geprobeerd. Ben bang dat het te vettig is en mijn huid onrustig maakt. Maar voor mijn lichaam is dit ideaal. Maakt mijn huid zacht, hydrateerd mijn vooral droge onderbenen en ik hoef achteraf niet eens meer een bodylotion te gebruiken. Je kunt er ook een paar druppels in je bad doen, is ook erg lekker. Zeker een aanrader!

Dove Invisible Dry deodorant

De geur van de deodorant is heerlijk, de-odorant betekent letterlijk ont-geurder, en ik weet zeker dat als je de Invisible Dry deodorant van Dove gebruikt je geen vieze geurtjes meer ruikt! Ook beschermt het je kleding tegen witte strepen. Met deze deodorant, zie je niets en dan écht gewoon geen strepen! Deze deodorant droogt razend snel en laat geen strepen achter op je kleding, super dus, je krijgt er zelfs een zachte huid van! Naast Vichy deodoranten is Dove mijn ander favoriete deodorant!

Vichy NutriExtra Crème

Vichy NutriExtra is de verzorgingslijn met producten die zorgen voor een vollere en gladdere huid. NutriExtra vult het vochtdepot weer aan, verbetert het welzijn en de gladheid van de huid, dat zelfs na het douchen voortduurt. Een heerlijk product voor wanneer je huid na zon, zand, strand en vliegtuigen droog aanvoelt! Dit body crème heb ik afgelopen winter non-stop gebruikt. Het trekt goed in, laat een zijdezachte, zeer soepele huid achter. Met ingrediënten als glycerine, Sheaboter en andere natuurlijke oliën, zorgen ze samen voor een product waarvoor je direct naar de winkel moet gaan rennen.

Aleppo Olijfoliezeep 15% Laurierolie

Aleppo olijfoliezeep is een 100% natuurlijke zeep. Er zijn geen chemische ingrediënten aan toegevoegd. Ook bevat de zeep geen dierlijke vetten en hij zou je huid niet uitdrogen. Dit stuk olijfoliezeep bevat 15% laurierolie. Laurierolie zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en zorgt er voor dat wondjes sneller genezen. Het is zowel geschikt voor de huid, als je haren (hoofdhuid). Bevat ook geen parfum. Hij gaat echt heel lang mee, mede doordat het niet schuimt denk ik. Nou heb ik geen probleem huid, als eczeem enzo, maar voor mijn droge huid was dit echt ideaal. Het reinigt mild en hydrateert goed. Ik was ermee tevreden!

Wat heb jij allemaal opgemaakt, wat TOP en wat NOT was?

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    • No products in the cart.