Instagram van Februari

Hello Beauties!

Zo de maand Februari is alweer voorbij, ik zeg op naar de lente! Als je aan februari denkt, denk je gelijk aan Valentijnsdag. Ik dan tenminste 😉 Ik heb weer een leuke maand gehad met veel lekkere dingen en als kers op de taart mijn grote winactie onder mijn Facebook volgers, met bomvolle, leuke Valentijns producten. Van heerlijk geurende natuurlijk handgemaakte zepen, tot make up en lekkernij. Volgers op Instagram, hebben de foto’s al voorbij zien komen. Kijk je mee naar wat ik deze maand beleefd heb?

Als het je leuk lijkt om mij te volgen, heb je hier mijn Instagram naam: niushabeautyyours. Ik ben gek op foto’s maken en ze te delen. Je kan het heel goed vergelijken met Twitter, alleen vallen de foto’s sneller op dan de teksten. Ik plaats regelmatig foto’s van mijn blog, maar ook privé foto’s. Instagram begon ooit als een app voor je mobiel, maar tegenwoordig kan je ook online op je profiel. Heb je geen Instagram of vind je het maar te ingewikkeld, dan kan je me ook via Twitter volgen: @beautyyoursnl

feb1

Ik had hele leuke spullen getest en vond ze zo lekker dat ik besloot ze in mijn webshop te gaan verkopen. Ze kwamen heel goed van pas, ook omdat ze een Valentijn tintje hadden. Letterlijk, ze vlogen de deur uit en ik kreeg onwijs lieve berichtjes van mensen die het hadden besteld, yeayy!!!

feb2

Het was ook een lekkere maand, aangezien ik een paar simpele, gezonde gerechten had gedeeld. Ik probeer veel meer op mijn voeding te letten en gezondere gerechten te maken. Ik zal proberen vaker gezonde, simpele recepten te plaatsen. Oja check mijn smoothie, is echt een aanrader!

feb3

En eindelijk was het zover. De grote Valentijnsactie onder mijn Facebook volgers. Een bomvolle pakket met o.a. natuurlijk handgemaakte zepen, bruisballen, body yoghurts, masker, chocola en noem het maar op. Kortom alles om je Valentijnsdag mee te beginnen of het op te fleuren. Neem ook een kijkje bij mijn blogs over diy: 15 Beauty geheimen uit de hele wereld, review: O’Daddy traagschuim kussen en Mijn favoriete tv series!!!

feb4

Ook deze maand heb ik een aantal producten gereviewd o.a. review: LipFusion Lip-plumper Infatuation, review: Vichy NormaDerm Teint Anti-Imperfection Foundationreview: Formula 10.0.6, Best Face Forward Daily Foaming Cleanser, review: Dr. van der Hoog Natural Intensive Voedende Masker. Wil je weten welk olie geschikt is voor jouw haartype of remedies tegen menstruatiepijn, neem dan snel een kijkje in mijn andere blogs en hoop dat je er wat aan hebt.

Dit waren de foto’s van afgelopen maand! Vergeet niet me te volgen op Facebook, want binnenkort geef ik weer een HUGE GIVEAWAY weg, onder mijn Facebook volgers!!!

Mocht je meer willen zien en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe foto’s? Volg mij dan op Instagram onder de naam niushabeautyyours

Did you like this? Share it:
xoxoniusha
[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    • No products in the cart.