Arganolie Stralende Huid Set

Hello Beauties!

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat ik een product geriewed heb. Ik krijg wekelijks de vraag  van mijn lieve volgers met de vraag waarom ik geen reviews meer schrijf. Ik ben vorig jaar begonnen met mijn fulltime baan bij de gemeente Rotterdam als bouwplantoetser. Ik heb het enorm naar me zin, maar mis ook reviews te schrijven. Ik zal proberen om vaker producten voor jullie te reviewen en zo nu en dan weer een winactie te doen! Voor nu heb ik een heerlijk gezichtspakket, dat uiterst geschikt is voor de wintermaanden.

Supernaturals 5

Kort over Arganolie

Een gezichtscreme op basis van Argan olie. Dit zeldzame olie wordt geperst uit de vruchten van de Arganboom dat in de bergstreken van Marokko en in kleine delen van Tunesië groeit. Dit maakt het zeer kostbaar en wordt beschouwen als de ‘Marokkaanse goud’.

De olie heeft een heilzaam effect op de huid door de aanwezigheid van essentiële vetzuren. Door de vitamine E wordt de huidveroudering tegen gegaan. De huid wordt jong en flexibel gehouden. Bovendien bevat de olie antioxidanten en dat zorgt ervoor dat je minder snel rimpels krijgt en er celvernieuwing op gang komt. De olie werkt hydraterend en is daarom zeer geschikt voor de droge huid. Het zorgt er ook voor dat je huid goed doorbloed blijft, zodat je gaat stralen als nooit tevoren! Arganolie kan je niet alleen gebruiken op je gezicht maar over je hele lichaam. Je huid wordt er heerlijk soepel en zacht van. Bovendien helpt de olie tegen jeuk en een geïrriteerde huid. Het kan zelfs helpen bij psoriasis en brandwonden.

Kort over Amandelolie

Amandelolie bestaat uit boordevol onverzadigde vetten, antioxidanten, oliezuur en linolzuren zoals omega 3 en 6. De olie zorgt ervoor dat de bloedtoevoer onder de huid wordt verbeterd. Dit maakt het bijzonder geschikt voor het behandelen van meerdere huidproblemen zoals een droge huid, eczeem en huid dat gevoelig is voor acne. De olie zorgt ervoor dat de huid egaal, jong en stralend uitziet.

Kort over Rode Klei

Rode klei werkt zuiverend en is milder dan groene klei. Rode klei bevat mineralen die de huid zachter, gladder en bevorderd de doorbloeding van de huid. Ook helpt het tegen roodheid en fijne lijntjes. Rode klei is ideaal voor de gevoelige huid, maar is ook geschikt voor de normale en de droge huidtype.

Rode klei dankt z’n typische rode kleur aan ijzeroxide. De ijzeroxide zorgt ervoor dat je huid sterk verbeterd, helpt je huid te detoxen en is de ideale oppepper voor de vermoeide en gestreste huid. Rode klei absorbeert overtollig talg, kalmeert rode plekken en huidontstekingen (denk daarbij aan acne). Dit maakt het uitermate geschikt voor de acne gevoelige gecombineerde huidtype.

Review crème met Arganolie en Amandelolie

Supernaturals 1

Zoals velen van jullie weten, heb ik een acne gevoelige huidtype en hierdoor ben ik erg voorzichtig met wat ik op mijn huid smeer. Mijn eerste indruk van deze crème was dat het te vettig zou zijn voor mijn gemengde huidtype, maar integendeel. De crème is vrij dik van substantie en zit in een pot. Je hebt heel weinig van nodig en zodra het in aanmerking komt met de warmte van je huid smelt de crème en krijg je een soort van olie substantie. Wanneer je het insmeert op je gezicht, zal je merken dat het vrij direct intrekt in je huid. Ik gebruik het iedere ochtend nadat ik mijn gezicht gereinigd heb en voordat ik mijn foundation aanbreng. Vooral in de koude maanden, heb ik vaak last van trekkerige huid rond mijn mond en kin. Mijn huid glanst niet, mijn foundation blijft de hele dag goed zitten en aan het einde van de dag voelt mijn huid ongelofelijk zacht en gehydrateerd aan. Echt heerlijk voor de komende koude maanden en ik raad het echt iedereen aan om het eens zelf uit te proberen.

De enige min punt is dat het in een pot zit en niet een pomp flesje. Nou ben ik niet zo’n fan van crèmes in een pot, vanwege de hygiëne (ieder keer met je vinger in de pot, ehmmm ja) maar dat is ook de enige nadeel van deze crème. 

Ingrediënten:

Aqua, Cetyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth 20, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glycerin, Stearic Acid, Cyclomethicone, Polysorbate 20, Sorbitane Laurate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Acrylates Copolymer, Mineral Oil, Ppg-1 Trideceth-6, Panthenol, Allantoin, Parfum, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Review Kleimasker met Rode Klei en Arganolie

Supernaturals 2

De kleimasker heb ik als eerst gebruikt, voordat ik de crème begon te gebruiken. Zodra je de pot kleimasker opent, valt de kleur je gelijk op. Het heeft een hele mooie chocoladeachtige kleur. Verder ruikt het heel mild, kan het moeilijk beschrijven. Het ruikt heel natuurlijk en zeker niet vies. Zodra je de kleimasker op je huid smeert, voelt het heel fris aan en de kleur verandert naarmate het opdroogt van bruin naar oranje. Het voelt niet trekkerig aan en de geur is al vrij snel verdwenen. Ik laat het zo’n 15 á 20 minuten op mijn huid zitten. Nadat ik het met warm water afspoel, voelt mijn huid lekker fris en schoon aan. Maar wat mij erg aantrekt bij deze masker is dat mijn huid super zacht aanvoelt. Normaal na elk masker dat heb gebruikt, voelt mijn huid droog en trekkerig aan, maar bij deze niet. Ieder keer sta ik er weer versteld van hoe zacht mijn huid voelt. Dit is echt een top masker, dat ik ooit heb gebruikt!

Ingrediënten:

Aqua, Illite (Red Clay), Glycerin, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Citrus bigaradia, Argania Spinosa kernel oil, Polysorbate 20, Rose extract.

Review Pure Arganzeep

Supernaturals 3

Ik gebruik de argan zeep voor mijn lichaam. De zeep is vervaardigd uit 100% pure en biologische arganolie. De zeep ziet er niet zo bijzonder uit. Is wit van kleur en heeft ook geen geur, maar ook deze zeep doet wonderen voor mijn benen. Nu de koude maanden weer voor de deur staat, krijg ik last van droge onderbenen en soms zelfs jeuk. Met deze zeep merk ik echt een verschil. Wanneer ik uit de douche stap, voelt het of er een laagje op mijn huid zit. Mijn huid voelt zacht en super gehydrateerd aan. Ik gebruik de zeep 3 á 4 keer per week en merk dat ik bijna nooit meer een lotion nodig heb nadat ik de arganzeep heb gebruikt. Voor mij is dit de ideale zeep voor de winter maanden.

Ingrediënten:

Aqua (water), arganolie, natriumhydroxide.

Supernaturals 4

Normale prijs van: € 38,85    Nu samen voor: € 35,00

Over Supernaturals

Supernaturals.nl is al jaren een fijne, betrouwbare webwinkel in natuurlijke producten met een traditionele achtergrond voor een bewuste én gezonde levensstijl. Voor zowel uiterlijke als interne verzorging van lichaam en geest bieden wij een uitgebreid assortiment.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit relatief onbekende producten uit verschillende landen, met een rijke culturele historie en interessante, werkzame eigenschappen.

Onze producten bevatten veelal actieve eigenschappen die verborgen zitten in de natuurlijke ingrediënten van de producten en worden vaak al eeuwenlang gebruikt door de lokale bevolkingen. Supernaturals.nl gelooft net als deze bevolkingen dat een gezond lichaam en een gezonde geest voor een groot deel bepaald wordt door de voedingsstoffen die je binnenkrijgt. Vooral in deze drukke tijd, is extra zorg en aandacht voor je lichaam en geest geen overbodige luxe!

http://www.supernaturals.nl

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    • No products in the cart.