Week 2, Review: Revitalash ADVANCED eyelash conditioner!!!

on

 

Hello Beauties!

Op 1 december kreeg ik van Revitalash, hun ADVANCED eyelash conditioner binnen. Ik zou jullie regelmatig op de hoogte brengen van mijn resultaten en ervaringen met Revitalash.

Ik ben gelijk mee aan de slag gegaan. De eerste week had ik niets van gemerkt. Ik breng het ’s avonds voor het slapen gaan aan, alleen op mijn bovenste wimpers (mijn onder wimpers vind ik lang genoeg). Wanneer je het aanbrengt, voelt het koud aan. Mijn wimpers jeuken wel iedere keer, nadat ik het heb aangebracht. Heb het op internet gezocht, maar kon er niets over vinden. Het is niet heel erg, maar moet mezelf tegenhouden om niet aan me ogen te komen. Zoals jullie misschien wel weten, zijn me ogen nogal gevoelig (zie mijn oogontsteking blog). Het was ook een hele uitdaging voor me. Vooral met de gedachte dat het verkeerd zou aanpakken, nu met de feestdagen voor de deur. Maar gelukkig is er niets gebeurd en kan oprecht zeggen, dat het ook zeer geschikt is voor de gevoelige ogen.

 

Resultaten na twee weken

Wat ik heel goed vind, is dat mijn wimpers superrrr zacht zijn geworden. Ik draag vaak make-up en dus ook mascara. Mijn wimpers zijn meestal erg stug en droog. Als ik nu in de ochtend mascara aanbreng, veren mijn wimpers met de mascara mee, whoehoeee!!! Mijn wimpers voelen zo zacht aan en zien er gezond uit. Ik vind het raar, want ik heb het nooit eerder meegemaakt. Ik ben er erg blij mee.

Over de lengte en de dikte durf ik nog niets over te zeggen, want om eerlijk te zijn, zie ik het niet. In de bijsluiter stond ook dat je het voor een periode van 3 maanden moet uitproberen. Volgens Revitalash zou je dan duidelijk het verschil zien. Ik zag wel op internet dat heleboel mensen na een maand al resultaat hadden. Ik blijf het elke avond aanbrengen en wacht het wel af.

 

 

 

 

Ben benieuwd hoe jullie dit product hebben ervaren. Laat een comment achter hieronder!

 

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

 

2 Comments Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *