Review: Vichy Liftactiv Serum 10 ogen en wimpers!

on

v1Hello Beauties!

Vandaag wil het met jullie hebben, over een probleem waar ieder vrouw ermee te maken heeft en ik heb het de afgelopen tijd voor jullie mogen testen. Het is de nieuwe Vichy Liftactiv Serum 10 ogen en wimpers. We weten allemaal wel hoe belangrijk de zorg om de huid rond onze ogen is. Het meest gevoelige plekje, dat onze leeftijd verklapt. De huid rond onze ogen is een actief gebied door de vele uitdrukkingen van onze gezicht, en heeft daardoor ook veel te lijden. Iedereen zou vanaf de puberteit een oogcrème moeten gebruiken, zodat je daar op latere leeftijd van kunt profiteren. Niemand vindt het leuk als de eerste kraaienpootjes zich rond de ogen gaan aftekenen, en als dat het geval is, ben je eigenlijk al te laat. Want net zoals dat voor veel andere dingen geldt, is ook in dit geval voorkomen is gemakkelijker dan ‘genezen’. Het is het meest veelbelovende product op dit moment. Ben de uitdaging aangegaan en het voor jullie getest. Dit is hoe ik het product heb ervaren!

Kort over Vichy Liftactiv Serum 10 ogen en wimpers

Na 10 jaar onderzoek heeft Vichy de kracht van de Derm Source ontdekt. Dit is de huidlaag die in staat is om de gehele huid te verbeteren en te vernieuwen. Na ruim 50 anti-huidverouderingsmoleculen te hebben gescreend, heeft de onderzoeksafdeling van Vichy gekozen voor Rhamnose, een van oorsprong plantaardige werkstof in een uitzonderlijk hoge concentratie van 10%, om gericht in te werken op de Derm Source. De anti-huidverouderingswerking is aangetoond met behulp van een protocol van testen* die zijn geïnspireerd op medisch onderzoek en is bekroond met 7 patenten. *In-vitrotest.
Een grote doorbraak tegen huidveroudering, geconcentreerd in het Vichy Liftactiv Serum 10 voor Ogen en Wimpers.
VERHELDERENDE PIGMENTEN fijne parelmoeren met witlichtreflectie om de oogopslag direct op te lichten. Vichy heeft voor deze specifieke pigmenten gekozen omdat ze volledig veilig zijn voor de kwetsbare zone van de oogcontour.
CERAMIDEN: dit zijn de natuurlijke bestanddelen van jonge wimpers. Vichy heeft gekozen voor de toevoeging van ceramiden met herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen om de wimpers te versterken.

De donkere huidzones worden direct opgelicht. Binnen 10 minuten zijn de rimpels gladder*. De wimpers zien er met de dag voller uit en lijken na 1 maand wel verveelvoudigd**
In 1 maand is de blik 42% opener***

* Instrumentele test, 42 personen
** Zelfevaluatie – 128 vrouwen – 1 maand
*** Klinische test, 41 vrouwen onder oogheelkundig toezicht, gemiddelde verbetering op de score, na 4 weken.

Textuur en consistentie

De textuur is licht en met behulp van het pompje, kun je gemakkelijk doseren, is hygiënischer en je hebt echt maar een klein druppeltjes per oog nodig. Het heeft parelmoeren met witlicht reflecterende deeltjes om het licht te weerkaatsen en donkere kringen te laten verdwijnen, als sneeuw voor de zon. Let wel op dat je niet te veel van gebruikt, anders voelt het kleverig en geeft het geen prettig gevoel (een masker effect).

Geur

Het heeft absoluut geen geur. Ik vind het wel prettig, als een oog crème of serum geen parfum bevat.

Toepassing

  1. Neem een druppel serum op de vingertoppen.
  2. Sluit je ogen en breng het met lichte drukbewegingen aan op de gehele oogcontour.
  3. Verspreid het serum door het ooggebied glad te strijken, met gesloten ogen, van de binnenste ooghoek naar de buitenste, inclusief de      wimpers.
  4. Plaats tot slot de wijsvinger onder de wimperrand, ogen nog altijd gesloten. Til de wimpers naar de oogleden voor een gekruld effect.

Klik op het filmpje hieronder: aanbrengen Vichy Liftactiv Serum 10 ogen en wimpers!
http://youtu.be/t-szv1HmZEw

Effecten op de huid

v2Je hebt echt maar een klein beetje van het serum per oog nodig. Binnen in de verpakking staat ook hoe je het beste, het serum kunt aanbrengen. Ik ben altijd heel voorzichtig met crèmes en serums voor mijn ogen. Ik heb namelijk erg gevoelige ogen (zie mijn blog over mijn ontstoken oog). Gelukkig heb ik niet eerder problemen gehad met de producten van Vichy. Na het aanbrengen van het serum, merkte ik dat het heel snel intrekt, erg handig als je gelijk je make up op wilt doen. Het voelt verfrissend aan en je voelt na 10 minuten, een duidelijke lichte verstrakking van de huid om je ogen aan. Nou heb ik geen verslapte huid, rondom mijn ogen (nog niet), toch merkte ik al duidelijk dat mijn huid aan het strak trekken was. Het is totaal geen onprettig gevoel, maar kan me heel goed voorstellen dat als je heel graag strakkere huid om je ogen wilt hebben en niet onder het mes wilt gaan, dan zou ik je echt aanraden om eerst dit uit te proberen.

Een ander voordeel in vergelijking met ander oog serums/ crèmes, is dat het je wimpers versterkt. Ik weet dat mijn moeder, die regelmatig oog crèmes en serums gebruikt, vaak hoorde klagen dat haar wimpers heel stug en droog aanvoelden. Bij dit serum voel je duidelijk dat je wimpers heel stuk zachter en sterker aanvoelen.

Al met al ben ik zeer tevreden met dit serum. Ik was meteen al tevreden met de lichte textuur, verfrissing van mijn ogen en de snelle absorberende formule. Maar ook dat het geurloos is, parabenen vrij, hypoallergeen en geschikt voor contactlens dragers. Zeker een aanrader!

Vichy Liftactiv Serum 10 ogen en wimpers is verkrijgbaar bij de apotheken, maar ook bij de webshop voor Vichy, La Roche-Posay en onder andere ook Eucerin: http://www.skinpharma.nl/ .

Dit is mijn favoriete webshop, vanwege de snelle verzending, goede service, groot assortiment en Vichy Liftactiv Serum 10 Ogen en Wimpers kost €26,96!!!

KORTE INFO OVER SKINPHARMA.NL

Skinpharma is één van de grootste online dermocosmeticawinkels van Nederland met ongeveer 1000 producten van meer dan bekende 40 merken. Sinds het najaar van 2011 zijn wij erkende online winkel van Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Biodermal, Caudalie, Beaute Pacifique en Roger et Gallet. Skinpharma heeft een fantastisch assortiment producten, waarmee we mensen helpen om dagelijks goed voor de dag te komen. Elke dag wordt het assortiment met nieuwe producten uitgebreid en we bieden altijd goede service en lage prijzen. Skinpharma heeft sinds de oprichting van het bedrijf al vele positieve beoordelingen gekregen bij Trustpilot.

Ben benieuwd naar jullie ervaring met Vichy Liftactiv Serum 10 ogen en wimpers. Laat een comment achter hieronder!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Lieke schreef:

    Bij de http://www.cremestore.nl krijg je vanaf € 35,00 er ook nog een Vichy tasje bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *