Review: Resultaten Vichy Dercos Neogenic (week12)

Hello Beauties!

Resultaat na 12 wekenHet is al moeilijk genoeg voor een man om zijn haar te verliezen, maar het is tenminste sociaal aanvaardbaar. Voor een vrouw dat haar haar verliest, is de ervaring duizend keer moeilijker. Verwarring, angst, verdriet en het gevoel van hulpeloosheid spelen hier een groot rol, geloof mij, ik spreek uit ervaring.

Regelmatig krijg ik mailtjes van vrouwen en jonge meisjes, met de vraag of ik nog meer tips voor ze heb en meer eigen ervaringen kan delen. Ik merk wel dat sommige niet mee naar buiten durven te komen. Er zijn verschillende oorzaken en de oplossingen kunnen zowel d.m.v. behandelingen als producten verholpen worden. Ik heb voor de veelbelovende Vichy Dercos Neogenic 28 Monodoses gekozen. Zoals jullie weten, heb ik het afgelopen drie maanden getest, door het ieder avond voor het slapen gaan aan te brengen. De drie maanden zijn voorbij en hier deel ik mijn ervaringen en foto’s met jullie mee!

Kort over Vichy Dercos Neogenic 28 Monodoses

vichy neogenic15

Dercos Neogenic Ampullen: de toekomst op het gebied van haarwetenschap. Het aantal haren neemt toe, de haardos wordt voller.
De ampullen zijn geschikt bij verlies van haarvolume en een zichtbaar wordende hoofdhuid. Oorzaak van haarafname en het minder snel groeien van nieuw haar zijn de slapende haarbulbusssen. In de haarcyclus bevinden zich 4 verschillende fasen, de eerste is de groeifase, ten tweede de overgangsfase, als derde de rustfase en afsluitend de slaapfase (de haar valt uit en de haarbulbus is leeg). Hoe langer deze laatste fase (slaapfase) duurt, des te meer lege haarbulbussen er zijn waardoor het haarvolume en de haardichtheid af zullen nemen. Waar andere producten enkel het haarverlies vertragen, gaat Neogenic een stap verder: het ontstaan van nieuw haar door middel van het ontwaken van de slapende haarbulbussen. Na 3 maanden gebruik is de dichtheid van het haar significant hoger bij de proefpersonen*.
* Dubbelblinde test, Stemoxydine 5% versus Placebo, 1 applicatie per dag, bij 100  personen

300x250001. Small prices 300x250 

Mijn ervaring (week 12)

Probleem:

Vichy Neogenic1

Vichy Dercos Neogenic is een kuur van drie maanden (3x 28 ampullen), volledig parabenenvrij en geschikt voor ieder huidtype dus ook voor de gevoelige huid. Het probleem van mijn haar is, dat het aan de voorkant en de zijkanten steeds minder lijkt te worden. Je ziet heel duidelijk dat aan de voorkant en de zijkanten, heel veel korte haartjes zijn. Heel irritant, want ze krullen heel snel op en niets helpt er om ze plat te krijgen.

Toepassen in 1,2, 3 stappen:

vichy neogenic10

1. Je haalt de ampule en de applicator uit de doos.

vichy neogenic12

2. Je klikt de losse Dercos Neogenic ampullen in de houder (die veel wegheeft van een vulpen). Je moet even flink aanduwen tot je een klik hoort.

vichy neogenic16

3. Je haalt de ergonomisch ontworpen punt van de houder in een zigzaggende beweging over de hoofdhuid. Je moet wel even in de ampul knijpt, als er niets uitkomt. Je moet het voorzichtig en NIET in één keer aanbrengen. Je brengt steeds beetje bij beetje aan en masseert het goed in door met vlakke handen draaiende bewegingen te maken zodat het product goed intrekt en je de doorbloeding stimuleert.  Zoals je het ziet is het vrij simpel en snel.

vichy neogenic11

Je kunt de Dercos Neogenic aanbrengen op nat of droog haar, na het aanbrengen mag het haar niet meer gewassen worden. Je kunt wel bijvoorbeeld ‘s morgens het product aanbrengen en ‘s avonds het haar weer wassen. Na gebruik, gooi je de lege ampul weg en de applicator spoel je af met water voor de volgende behandeling.

Glasvezel 300x250Mannenverzorging Image Banner 300 x 250

Geur:

De Vichy Dercos Neogenic ruikt heel fris, zoals alle Vichy producten. De licht frisse, natuurlijke geur, is zo samengesteld dat het zowel voor mannen als voor vrouwen aantrekkelijk is.

Geschikt voor:

Iedereen, zowel mannen als vrouwen. Het is hypoallergeen en zonder parabenen, dus zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Resultaten na drie maanden:

Wauw, wat is de tijd snel gegaan, alweer drie maanden verder! Het was een hele uitdaging, om het vol te houden, hopen dat er geen complicaties optreden (tja, ik begon voor de kerst/feestdagen) en regelmatig een zo duidelijke en uitgebreide review te schrijven. Tussentijds met tips en diy komen( door de velen aanvragen), om de conditie van je haar te verbeteren. Kortom, het was het allemaal meer dan waard en ik zou het zo weer doen!

HelloFresh.nlHelloFresh.nl

Ik ben de uitdaging aangegaan, de afgelopen drie maanden en dit zijn de resultaten:

De eerste maand had ik niets van gemerkt. Ik bracht het  ’s avonds voor het slapen gaan aan. Wanneer je het aanbrengt, voelt het vloeistof aan alsof er een straaltje water over je hoofd loopt. Zie hier mijn volledig review!

Na twee maand gebruik, begon ik duidelijk verschil te zien, ook door mijn man en mijn familie. Mijn haar voelde zachter, glanzender en was veel meer bouncier. Zie hier mijn review met foto’s!

Na drie maanden gebruik, vind ik het een geweldig product. Als je de voorkant van dichtbij bekijkt, zie je duidelijk nieuwe korte haartjes, waar voorheen geen haren waren! Ik kan oprecht zeggen, dat het mijn favoriete haar product aller tijden is geworden. Ik heb mijn moeder en mijn vrienden aangeraden. Misschien omdat ik absoluut geen hoge verwachtingen van had, maar dat het waar heeft gemaakt wat het had beloofd, staande applaus!!!

Hier heb ik de resultaten van de afgelopen tijd, achterelkaar gezet:

vichy-dercos3

Vichy-dercos2

vichy-dercos1

Een shot van iets verder weg!

Vichy-dercos-week1

Vichy-dercos-week12-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het product was mij gratis toegestuurd, met het doel om het eerlijk te beoordelen. Ik wil Skinpharma en Vichy bedanken voor hun vertrouwen in mij en de kans dat ze me gaven om zo’n TOP product te mogen testen.

Vichy Neogenic is verkrijgbaar bij de apotheken, maar ook bij mijn favoriete webshop: http://www.skinpharma.nl/ . Een kuur voor drie maanden kost € 262,76 en een kuur voor een maand kost € 88,60.

Hebben jullie al ervaringen met Vichy Dercos Neogenic? Laat een comment achter hieronder, ook als je nog vragen hebt!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    • No products in the cart.