Review zeepshampoo: Let it grow and FAST!

on

Hello Beauties!

YaelTijdje terug, gaf ik aan dat ik opzoek was naar testpersonen/bloggers om twee zeepshampoos, Let it grow and FAST en Bigger the better voor me te testen en eerlijk te beoordelen. Het was lastig te kiezen uit alle lieve, enthousiaste reacties. Bedankt voor jullie deelname en niet getreurd, want er komen nog veel meer verzoeken en winacties aan.

Hierbij wil ik jullie voorstellen aan lieve en enthousiaste Yaël Ottenhoff. Ze is voor zover ik weet geen blogger, maar wou dol graag als testpersoon één van de zeepshampoos testen. Ze gaf aan dat ze Let it grow and FAST wou testen en een kort review hierover schrijven. Ze stuurde mij haar review en hier deel ik haar ervaringen met jullie mee.

 

 

 

 

Yay… Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie van beautyyours.nl, en werd ik de gelukkige winnaar. Aan mij de eer om de shampoo ‘Let it grow and FAST’ te testen. Het pakketje paste door de brievenbus, waardoor ik niet extra thuis hoefde te blijven. In het envelopje zat de shampoo (roze) en nog een cadeautje, de zeep ‘Egyptian Lotus’ (in de leuke verpakking).

zeep1

De shampoo betreft een biologische shampoo, waar geen rare chemische producten inzitten. Alle producten die gebruikt worden voor de shampoo zijn natuurlijk. Dit vind ik een héél fijn idee. De shampoo belooft snel lange en volle haren. Het reinigt, voedt en verzacht de hoofdhuid en haren. De shampoo bevat gember, wat zorgt voor het bevorderen van de bloedsomloop waardoor de haargroei verhoogt. Het is een ‘solid’ shampoo, wat betekent dat het één stuk is. De shampoo ruikt niet sterk, maar wel lekker. Daarnaast is de shampoo beter voor het milieu, omdat er minder verpakkingsmateriaal gebruikt wordt. Ook dit vind ik een fijn idee! Daarnaast heb ik mijn haren nu al een aantal keren met gewassen, maar lijkt het blokje nog steeds even groot.

zeep2

Eenmaal onder de douche bleek het wassen van mijn haar met de shampoo iets lastiger dan gedacht. Doordat de blok gaat schuimen, wordt hij ook glibberig. Nu wrijf ik de shampoo een paar keer over mijn haar en leg hem dan weg. De shampoo schuimt aardig op, waardoor hij zich goed in de hoofdhuid en haren laat masseren. Na het uitspoelen van de shampoo voelt mijn haar een beetje stroef. Hierom gebruik ik erna altijd nog een beetje conditioner (helaas niet biologisch).

Als ik mijn haar na het douchen geföhnd heb, zit het net als altijd en voelt het ook hetzelfde. Ik gebruikte voorheen een shampoo voor volume, maar ik merk dat ik nog steeds volume krijg door het wassen met de biologische shampoo! De geur van de shampoo is heel subtiel, maar dat vind ik wel fijn. Daarnaast lijkt mijn haar iets minder snel vet te worden, wat natuurlijk een pluspunt is! Verder merk ik eigenlijk niet veel verschil met de shampoo die ik hiervoor gebruikte, maar dit is eigenlijk alleen maar positief! Het betekent namelijk dat ik mijn haar nu op een verantwoorde, biologische manier kan wassen, zonder allerlei chemische producten. Deze blijken (op de conditioner na) overbodig!

Of de shampoo er ook voor  zorgt dat je haargroei bevordert wordt, kan ik helaas (nog) niet zeggen, omdat ik de shampoo niet lang genoeg gebruik.

Maar: Al met al zeker een aanradertje dus JA!

Hebben jullie deze of een andere solid zeepshampoo geprobeerd en zoja, wat zijn jullie ervaringen? Laat een comment achter hieronder!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. ChantalAngel schreef:

    Klink heel goed. Lijkt me wel apart zo’n solid shampoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *