Review: Resultaat Revitalash ADVANCED eyelash conditioner!!!

Hello Beauties!

revitalashDrie maanden geleden kreeg ik van Revitalash, hun ADVANCED eyelash conditioner binnen. Ik ben de uitdaging aangegaan om gedurende drie maanden Revitalash ADVANCED eyelash conditioner uit te testen. Ik bracht iedere avond voor het slapen gaan, laagje serum langs mijn wimpers aan. Je ziet duidelijk verschil optreden, als je week twee, week zes, week 11 en nu met elkaar gaat vergelijken. De borstel is vergelijkbaar met die van een vloeibare eyeliner borstel en gemakkelijk aan te brengen. Het is de bedoeling om te kijken of je daadwerkelijk langer en voller wimpers van krijgt.

Voordat ik met Revitalash eyelash conditioner begon, geloofde ik er niet zo in. Ik dacht altijd, dat het puur reclame stunts waren. Stiekem was ik wel nieuwsgierig naar. Het idee dat er daadwerkelijk, een serum op de markt is dat waar kan maken wat het belooft? Ik bedoel, hoeveel van zulke producten zien we wel niet dagelijks voorbijkomen en hoeveel ervan kunnen we hard oproepen dat het wel werkt. Revitalash belooft de groei en de rustperiode van je wimpers te verlengen en dat je het binnen drie maanden duidelijk het verschil kan zien. Ik ben de uitdaging aangegaan, de afgelopen drie maanden en dit is het resultaat.

De eerste week had ik niets van gemerkt. Ik bracht het  ’s avonds voor het slapen gaan aan, alleen op mijn bovenste wimpers (mijn onder wimpers vind ik al lang genoeg). Wanneer je het aanbrengt, voelt het koud aan. Mijn wimpers jeuken wel iedere keer, nadat ik het heb aangebracht. Heb het op internet gezocht, maar kon er niets over vinden. Het is niet heel erg, maar moet mezelf tegenhouden om niet aan me ogen te komen. Maar gelukkig is er niets gebeurd en het is ook zeer geschikt voor de gevoelige ogen, aangezien ik gevoelige ogen heb.

Na 1,5 maand gebruik, zie ik duidelijk verschil. Mijn wimpers voelen niet alleen zacht aan, ook de mascara breng ik gemakkelijker aan, nu mijn wimpers niet meer zo stug zijn. Ik merk duidelijk het verschil in de dikte, volheid en het lengte van mijn wimpers. Ze zien er echt fantastisch uit.

Na drie maanden non-stop gebruik, vind ik het geweldig. Ik kan oprecht zeggen, dat het mijn favoriete product aller tijden is geworden. Misschien omdat ik absoluut geen hoge verwachtingen van had, maar dat het waar heeft gemaakt wat het had beloofd, staande applaus!!!

Hier heb ik de resultaten van de afgelopen tijd, zowel met als zonder make- up:

Dit is voordat ik met Revitalash begon:

Zonder make-up                                                            Met Make-up

eye1eye1.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonder make-up             Na zes weken          Met Make-up

eye2

eye2.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonder make-up             Na elf weken gebruik            Met Make-up

eye3eye3.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonder make-up    Het eind resultaat na drie maanden gebruik    Met Make-up

eye4eye4.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een top product. Foto’s spreken voor zich. Ik ben verkocht 😀

Met al die beautybloggers die als paddenstoelen de grond uit schieten, meiden die mooie producten krijgen toegestuurd, naar leuke events mogen gaan en soms zelfs awesome perstrips mogen uitvoeren, val je als beginnende blogger niet op. Het product was mij gratis toegestuurd, met het doel om het eerlijk te beoordelen. Ik wil Revitalash bedanken voor hun vertrouwen in mij en de kans dat ze me gaven om zo’n top product te mogen testen.

Je kunt het bestellen op: Revitalash (de prijzen voor Revitalash Advanced zijn: 2.0 ml goed voor 3 maanden voor € 74,95 en 3,5 ml goed voor een halfjaar voor € 104,95)

Ben benieuwd hoe jullie dit product hebben ervaren. Laat een comment achter hieronder!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

3 Comments

    • Dankje wel, kim ;) Ik heb het zelfs voor mijn moeders verjaardag gekocht, zo goed vind ik het product. Je ziet inderdaad na een maand ongeveer, resultaat. Maar pas na drie maanden is het echt opvallend en goed te zien. Ben benieuwd wat jij ervan vindt. xoxo, Niusha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • No products in the cart.