Review: Collistar S.O.S. Blemishes

collistar1Hello Beauties!

Je hebt last van puistjes en je wilt er van af, en wel zo snel mogelijk. Maar hoe kun je nu het beste acne, puistjes en andere onzuiverheden bestrijden? Tandpasta, citroensap, bier, kortom noem het maar op en ik heb het uitgeprobeerd. Regelmatig ben ik opzoek naar de producten tegen acne en puistjes. Wat voor producten zijn er allemaal en komen ze hun beloftes na. Het is lastig, ik weet het. Ik heb zelf ondervonden hoe het is om elke dag met een nieuwe puist te moeten vechten. Zo’n lelijk rood met wit ding, dat er afschuwelijk uitziet en iets wat je gewoon niet wilt hebben op je gezicht. Ik zeg altijd, je gezicht is je visite kaartje en die moet er perfect uitzien. Dus was ik van de week, weer op pad gegaan en heb voor jullie Collistar S.O.S. Blemishes gekocht. Dit is wat ik van het product vind!

Kort over Collistar s.o.s. Blemishes

De oplossing voor onzuiverheden, een geïrriteerde huid of onverwachte puistjes: Collistar S.O.S. Blemishes. De perfecte crème voor noodgevallen die onvolmaaktheden camoufleert en zelfs sneller doet verdwijnen. Collistar brengt met S.O.S. Blemishes een zacht en corrigerend product op de markt dat bijzonder gemakkelijk in gebruik is. De crème heeft een natuurlijke, beige kleur die bij bijna ieder huidtype aansluit. Niet alleen weet S.O.S. Blemishes pukkeltjes of puistjes te camoufleren, zij zorgt er ook voor dat de talgproductie normaliseert waardoor de geïrriteerde huid er direct een stuk rustiger uitziet. De ingrediënten zijn o.a. salicyl- en zwavelzuur, zinkoxide, vitamine F en vitamine B6. Uitstekend onder of over make-up te dragen: S.O.S. Blemishes trekt snel in en dekt meteen.

Textuur en consistentie

collistar3

Collistar S.O.S. Blemishes is een flesje van 12 ml. In het flesje zit een kwastje aan het aluminium deksel vast. Je moet het eerst goed schudden en je hoort een klein balletje in het flesje. Het lijkt klein beetje op een nagellakje. Als je het een tijdje hebt laten staan, zul je twee delen in het flesje zien. Aan de onderkant van het flesje een dik, wit spul en aan de bovenkant een heldere, waterachtige vloeistof. Je moet heel voorzichtig zijn met schudden, dat het niet uit je handen vliegt 😉

De consistentie is vrij vloeibaar, maar het droogt in een paar seconden op.

Geur

Het ruikt niet heel scherp, zoals je van salicylzuur zal verwachten. Het geur is gemakkelijk te verdragen.

Toepassing

collistar2

Na het reinigen van je huid, alleen op het te behandelen plekken aanbrengen. Ik doe eerst een druppel op mijn hand en tip ik mijn vinger in de druppel. Vervolgens stip ik het met mijn vinger op de te behandelen plekken (puisten) aan. Zo vind ik het hygiënischer, dan het met de kwast steeds op de te behandelen (puist/acne) plek aan te stippen.

Effecten op de huid

Wat ik zo goed aan het product vind, is dat het een foundation en droogt tegelijkertijd de ontstekingen uit. Een 2 in 1 middeltje. Je moet het voor gebruik altijd goed schudden, anders krijg je een witte, olieachtige vloeistof en dat is niet goed.

collistar4

Zodra je het aanbrengt, voelt het eerst verfrissend aan en daarna prikt het een beetje. Binnen een paar seconden is het droog. Je moet snel zijn met aanbrengen en uitsmeren. Het prikkelende gevoel is na een paar minuten weer over. Let wel op dat je het alleen op de te behandelen plek aanbrengt. Het is een vrij agressief middel, dat zeer geschikt is tegen puisten/acne en andere onzuiverheden. Ik gebruik het zodra ik merk, dat ik een puistje krijg of als ik al een puistje heb en na twee dagen max. is het uitgedroogd en weg is de puistje. Als je snel van je puist af wilt, raad ik je aan om dit eens uit te proberen. Ik vind het een super goed spul!

Collistar S.O.S. Blemishes is o.a. te koop bij de parfumerie zaken en kost €16,28, Je kunt het ook bij de Topdrogist bestellen voor maar €13,71!!

Ben benieuwd naar jullie ervaring met Collistar S.O.S. Blemishes of soortgelijke product. Laat een comment achter hieronder!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • No products in the cart.