Nieuwste manier om cellulitis te bestrijden!

on

Hello Beauties!

Jeans die tijdens het dragen de benen verzorgen. Als we Wrangler mogen geloven, bevatten hun nieuwe Denim Spa- jeans huidverzorgende ingrediënten. Door de jeans zouden de benen niet alleen zachter van worden, maar heeft de werkzame stoffen die de cellulitis helpen te voorkomen. In de nieuwe skinny jeans zitten microcapsules met vochtinbrengende en slankmakende ingredienten waardoor de huid wordt beschermd tegen het uitdrogende effect van de spijkerstof. De hydraterende eigenschappen bestaan uit oliën en botervetten als abrikozenpitolie, passievrucht en rozenbottelolie.

 

Verkrijgbaar in drie varianten

De Denim Spa jeans zijn er in drie varianten: Aloë Vera, om de gevoelige huid te kalmeren, in het lichtblauw. Olijf Extract, voor een veerkrachtige huid, in een middenblauw kleur. De derde uitvoering: Smooth Legs die de visuele impact van een ‘sinaasappelhuid’ vermindert. De Smooth Legs zijn de meest donkere jeans in een donkere indigo (blauwe) kleur.

Houdbaarheid

Het effect van de broek zal 15 dagen of 6-8 wasbeurten werkzaam zijn. Daarna kunnen de jeans na iedere wasbeurt opnieuw worden besproeid met een spuit die erbij wordt geleverd. Volgens Wrangler blijft het houdbaarheidseffect op die manier actief voor 67 tot 95 draagbeurten.

Je kunt het bestellen op: Denim Spa Jeans en de prijzen liggen rond € 110,-

 

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het aanschaffen? Waarom wel of waarom niet? Laat een comment achter hieronder!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. cellulite video schreef:

    WOW just what I was searching for. Came here by searching for cellulite
    brush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *