DIY: Budget Kerstlook met Miss Sporty!

on

Hello Beauties!

miss sporty1Ik krijg de laatste tijd, steeds meer de vraag, wat voor make-up ik ieder keer bij mijn review van Vichy Dercos Neogenic voortgang heb gebruikt. Vaak geloven mensen niet, dat mijn make-up vrij goedkoop is. Ik blijf het ieder keer weer herhalen. Je hebt echt niet de duurste van de duurste make-up nodig, voor die ene look. Want geloof het of niet, als je de basis vaardigheden van het opmaken kent, kun je met elke make-up een ongelofelijk look creëren. Daarom leek het me leuk om eens een look voor jullie te creëren, met mijn favoriete make-up merk, Miss Sporty! Dit feestelijke look is heel gemakkelijk na te maken, je hoeft echt niet zoveel geld voor uit te geven en het past bij zo’n beetje elke kerst outfit! Ik heb me voornamelijk gericht op de ogen!

Budget kerstlook

miss-sporty13

miss-sporty14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruikte producten

Gezicht

bourjois5

 

 

 

 

 

 

 

 

Bourjois 123 Perfect Foundation (54 Beige)

miss-sporty3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pupa Desert Bronzing Powder (06 cocoa matt) Tijdelijk krijg je ook een kwastje en een etui erbij!

Ogen

Miss-sporty1

miss-sporty6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Sporty Cat’s eyes palette (006 Indigo Intensity)

miss-sporty9

 

 

 

 

 

 

 

Miss Sporty Cat’s Eyes Liner (001 zwart)

 

mascara miss sporty

 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Sporty Fabulous Lash XtraBlack Mascara (zwart)

miss-sporty8

 

 

 

 

 

 

 

Catrice Eyeliner (110 blauw)

Lippen

miss-sporty7

 

 

 

 

 

 

 

Bellápierre Mineral Lipstick (kleur Envy)

11 stappenplan:

Met flits:                                                                                          Zonder flits:

miss-sporty11

miss-sporty12

 

 

 

 

 

Neem eerst onderstaande plaatje even goed door. Aan de hand van deze nummering leg ik de wijze van opmaken stap voor stap uit.

miss sporty5miss-sporty10

 

 

 

 

 

 

 1. Als eerst heb ik mijn foundation aangebracht. Hier heb ik voor Bourjois 123 Perfect Foundation gekozen. Deze foundation dekt niet alleen donkere kringen en rode vlekken, maar zorgt ook voor een stralende teint. Ik gebruik het ook onder mijn ogen en oogleden. Je kunt natuurlijk voor je eigen favoriete foundation kiezen.
 2. Nu breng je de rouge/bronzer aan op je wangen. Ik zuig meestal mijn wangen naar binnen toe en breng dan de rouge/bronzer aan in de holte die ontstaat in mijn wangen. Ik breng de rouge/bronzer aan, vanaf de onderkant van mijn oorlel, tot mijn mondhoeken.
 3. Miss-sporty1Je pakt nu Miss Sporty Cat’s eyes palette (006 Indigo Intensity). Je gebruikt de donkerste kleur (donker blauw) en brengt het aan op je ooghoeken (nummer 5 op het plaatje hierboven).
 4. Vervolgens breng je de paarse kleur aan op je ooglieden, op nummer 4.
 5. Nu breng je de licht blauwe kleur aan op nummer 3.
 6. Tenslotte breng je de lichtste kleur, als highlighter aan onder je wenkbrauwen (nummer 1) en in je ooghoeken (nummer 2).
 7. Je blendt nu de kleuren met een schoon kwastje, naar je buitenste ooghoeken. Let op dat je niet andersom doet. De kleuren moeten van licht naar donker overlopen.
 8. Je brengt nu een dun zwart lijntje langs je buitenste (bovenste) wimpers aan. Ik heb hier voor Miss Sporty Cat’s Eyes Liner in de kleur 001 zwart gekozen.
 9. Voor de binnenkant van mijn ogen heb ik voor de kleur blauw gekozen, van Catrice Eyeliner (110 blauw).
 10. Als laatste breng je de mascara (Ik heb voor Miss Sporty Fabulous Lash XtraBlack Mascara)aan, maar i.p.v. ze naar boven te borstelen, borstel je je wimpers naar de scherpe hoek van je wenkbrauwen toe. Zo creëer je een Cat Eye Look Effect!!!
 11. Op mijn lippen heb ik voor een kleur Envy gekozen, van het merk Bellápierre Mineral Lipstick.

 

Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden. Was het duidelijk genoeg zo? Als jullie tips voor me hebben, vragen, opmerkingen, aarzel dan niet om hieronder te reageren!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *