DIY: Aspirine, limoen masker tegen acne!

on

Hello Beauties!

Diy asprientjesIk schrijf regelmatig over producten en diy, tegen acne. Dat komt zoals jullie misschien wel weten, doordat ik vaak last van puistjes/acne heb. Vroeger zag ik mensen om me heen op middelbare school, in hun pubertijd last van puisten krijgen, ik niet! Het is heel gewoon om in je tiener jaren last van te krijgen, maar niet als twintiger! De realiteit is dat ik nog steeds gevoelig ben voor acne, van tijd tot tijd en, hoewel ze minder consistent zijn, maar wanneer het zover is, voelt het altijd als de eerste keer. Paniekerig en alles uit kast en lades halen. Gevoelens van angst, isolement en depressie vestigen zich allemaal in me, in no time!

Dit is mijn all time favorite diy masker waar ik altijd, als eerste naar toe grijp. Het is niet alleen super gemakkelijk te maken, heel goedkoop, maar erg doeltreffend. De aspirine acne masker is al een zeer lange tijd, de beste behandeling tegen acne en andere onzuiverheden. En het duurt ongeveer 2 minuten om te maken en 15 minuten om de resultaten te zien. Het is een van mijn favorieten diy maskers tegen uitbraken van mijn acne!

Let op: als u een aspirine allergie, niet proberen dit masker!

Let op: dat je geen paracetamol gebruikt want daar zit geen acetylsalicylzuur in en dat is juist goed om je puistjes te verminderen.

Benodigdheden:

Diy asprientjes2

  • 1 klein kommetje
  • 5 aspirientjes
  • halve limoensap/ 1 eetlepel citroensap (mag uit een flesje)

Bereiding:

Diy asprientjes3

Doe in het kommetje 5 aspirientjes, samen met half limoensap en meng ze goed doorelkaar. Breng het op je natte gezicht (borst, rug en gebieden, dat acne-gevoelig zijn), zodat het volledig bedekt is. Vermijd de huid rondom je ogen. Laat dan zitten voor 7-15 minuten en spoel het vervolgens af met lauw water.

Let op: het kan wat prikken, maar dat ik normaal. Als het erg pijnlijk wordt, was het gelijk af. Dit werkt ook erg goed voor mannen, want aspirine werkt krachtig tegen ingegroeide haartjes, waardoor puistjes kunnen ontstaan. Gebruik maximaal twee keer per week.

Je huid zal in het begin, wat rood uitzien, maar direct daarna is je huid hemels zacht en stralend. Zelfs je mee-eters (mocht je last van hebben), zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Geniet ze!

Ik zou graag van je willen weten, wat je ervan vindt. Ook als je een andere tip voor me hebt, zou ik het leuk vinden als je het hieronder in een comment achterlaat, zodat ik en anderen het ook uit kunnen testen.

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *