3 DIY: weg met de donkere kringen en wallen!

on

Hello Beauties!

Wist je dat in de wintermaanden, maar liefst 4 jaar en 8 maanden ouder uitziet, dan in de andere seizoenen? Volgens anti-aging experten komt dat doordat de wallen onder onze ogen in de koude maanden meer opvallen, omdat onze huid lichter is en we meer last hebben van vermoeidheid. Op zich niet zo erg, het vervelende is alleen dat je elke oneffenheid op je gezicht ziet. En dus ook die donkere kringen onder je ogen. Je kunt nu natuurlijk gelijk naar de winkel rennen om dat laatst uitgekomen product, met schrikbarend prijskaartje te halen of je kunt het eerst met onderstaande natuurlijke producten uitproberen!

Zoete amandelolie

zoete amandelolie

Amandelolie is een van de beste manieren om snel van donkere kringen onder de ogen af te komen. Masseer de huid onder de ogen daarom 2 à 3 keer per week zachtjes enkele minuten met amandelolie. Je kunt de amandelolie ook simpelweg onder de ogen smeren, maar een massage bevordert de afvoer van afvalstoffen. Voor het slapen gaan masseer je de amandelolie onder je ogen in en laat je het dan de hele nacht inwerken. Je kunt het ook in de ochtend als serum/moisturizer gebruiken. Even laten inwerken en met een wattenschijfje, te veel hier van zachtjes weghalen. Het heeft wel een aantal weken nodig, om je donkere kringen, lichter en minder opvallend te maken. Heb geduld!

Afvallen Image Banner 300 x 250Banner wood 300x250

Kokosolie

perfectly pure kokosnootolie

Zoals jullie misschien weten, ben ik GEK op alles wat met kokosnoot te maken heeft en met name de kokosolie! Ik gebruik het voor mijn haar, in mijn eten, op mijn huid, vrijwel overal waar ik het kan gebruiken! Het werkt voor mij als Windex (uit de film My Big Fat Greek Wedding)! Het is ongelooflijk hydraterend en het heeft verbazingwekkende werkzaamheden bij zowel donkere kringen als opgezwollen wallen! Ik zou het niet mengen met de amandelolie, maar je mag het natuurlijk zelf weten, het kan geen kwaad, maar zelf gebruik ik ze apart van elkaar. Ook deze masseer je op de huid onder je ogen. Je kunt het voor het slapen gaan aanbrengen of in de ochtend even laten inwerken en dan met een wattenschijfje, zachtjes teveel van weghalen.

 Aardappelen

aardappelen

De enzymen in de aardappelen zorgen ervoor dat je huid lichter wordt en ze verwijderen de toxines uit je huid. Pureer of rasp rauwe aardappelen tot een pasta een smeer deze op je ogen. Of snijd plakjes van een aardappel en leg die op je ogen. Tip: leg een aardappel één dag op voorhand in de koelkast en neem het dan op het gewenste moment eruit. Laat dit ongeveer 20 minuten zitten. Herhaal dit ritueel 2 à 3 keer per dag.

Wat doen/gebruiken jullie tegen wallen en donkere kringen? Laat het me graag weten, in een comment hieronder!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *