Mint Julep Masque

Queen Helene Mint Julep Masque (226,8g)

€ 6,95

Past NIET door de brievenbus!

Uitverkocht

Categories: , . Tag: .

Productbeschrijving

LET OP: DIT ARTIKEL PAST NIET DOOR DE BRIEVENBUS! KIES DUS BIJ DE VERZENDING VOOR PAKKETPOST!

Waarschijnlijk het meest besproken masker OOIT!

Bonus nu met 33%meer inhoud

Wat doet het masker voor je huid
• Droogt bestaande puistjes uit
• Diepe reiniging en krimpen van poriën
• Helpt wegspoelen van de mee-eters
• Helpt tegen roodheid
• Maakt de huid glad en fris

Het Queen Helene Mint Julep Masque
Mint Julep Masque is van oorsprong natuurlijke thuisbehandeling, ontwikkeld door een dermatoloog, om de acne puistjes uit te drogen, gumt als het ware de mee-eters weg en krimpen de poriën. Het is zelfs geschikt voor mensen zonder huidproblemen.

Op http://www.cosmopinie.nl/producten/queen-helene/1146/mint-julep-masque zijn de dames echt super enthousiast over dit masker. Neem maar een kijkje!

Hoe te gebruiken!

Maak je gezicht eerst goed nat en breng het masker aan. Na enkele minuten zal het masker opdrogen en zuigt zo de oliën en onzuiverheden uit je poriën.  Laat het 15 tot 20 minuten intrekken en haal het masker met lauw water, evt. met een washandje af. Nadat het masker is verwijderd, voelt je huid schoon, fris en glad aan. Mint Julep masker is een verfrissende gezichtsbehandeling die helpt je vermoeide spieren te ontspannen en het helpt tevens de spanning in je gezicht en je hals te verlichten.

Ingrediënten
Water (aqua), kaolien, bentoniet, glycerol, zinkoxide, propyleenglycol, zwavel, chroomoxide groen (CI # 777288), geur (parfum), fenoxyethanol, methylparabeen.

Waarschuwingen
Vermijd contact met de ogen. In geval van contact, grondig spoelen met koud leidingwater. Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wilt u een review insturen?

Schrijf de eerste review “Queen Helene Mint Julep Masque (226,8g)”

*