Verzenden

Uw artikelen zullen binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling, mits onvoorziene omstandigheden verstuurd worden. Mocht er haast bij zijn, kunt u contact met ons opnemen. We zullen ons uiterste best doen u pakketje zo snel mogelijk af te leveren.

I.v.m. de versheid van onze producten hebben we steeds een kleine voorraad beschikbaar. Onze producten komen uit het buitenland en zit er een bepaalde levertijd aan verbonden. Mocht u producten met spoed nodig hebben, neem dan even contact met ons op.

Status bestelling per Post NL

Uw producten worden per pakketpost via PostNL verstuurd. Gebruikmakend van hun service zijn we gebonden aan de leveringsvoorwaarden van PostNL, zodra uw pakket ons verlaten heeft. Voor een uitgebreid overzicht van de algemene voorwaarden vanPostNL verwijzen we je door naar de website http://www.tntpost.nl/zakelijk/klantenservice/algemene-voorwaarden/

U wordt op de hoogte gebracht van uw bestelling via e-mail. Zodra u van ons een notificatie heeft ontvangen dat uw bestelling is verzonden, dan kunt u vanuit gaan dat u bestelling binnen twee werkdagen afgeleverd wordt.

Let op: verzendkosten zijn incl. 21% BTW.

TNT PostNL Posttarieven:

Brievenbuspost Binnen Nederland

  • 100 gram - 2 kilo: € 3,84

Pakketpost binnen Nederland

  • 0 – 10 kilo: € 6,95
  • Vanaf 10 kilo: € 14,90

Pakketpost buiten Nederland, binnen Europa

  • 500 – 2 kilo: € 16,-
  • Vanaf 2 kilo: € 24,-

Annuleren van bestelling

Voor het annuleren van een bestelling, stuurt u binnen 24 uur een mail naar: info@beautyyours.nl. Uw bestelling zal dan geannuleerd worden en uw betaling teruggestort worden.

Verkeerd afleveradres

Nadat u een bestelling heeft geplaatst en blijkt het verkeerde afleveradres opgegeven te hebben, neemt u binnen 24 uur een email naar: info@beautyyours.nl. We kunnen u helaas niet garanderen en zijn niet verantwoordelijk dat we het afleveradres na de bevestiging van u bestelling nog kunnen veranderen of de levering ervan.

Retourneren

U dient binnen 14 werkdagen, indien mogelijk in de originele verpakking, compleet en onbeschadigd, met vermelding van reden naar ons terug te sturen. Mocht u ondanks onze goede zorgen, niet tevreden zijn over de kwaliteit van het product, aarzel niet en neem dan zo spoedig mogelijk per email contact met ons op.