What’s in my shopping bag!!!

Hello Beauties!

1actionSteeds vaker zie ik foto’s van bloggers, met ‘what’s in my bag’ voorbijkomen op verschillende Social Media. Het is best grappig om te zien, wat wij vrouwen in onze tassen mee schouwen. Geen wonder dat onze tassen altijd zo zwaar zijn. Maar het leek me ook leuk om te laten zien, wat er in mijn boodschappen tas(sen) zit. Ik  kom soms echt de raarste en meest gekke dingen tegen, dat ik achteraf denk, wat moet ik hiermee. Ik ben laatst weer bij de Action geweest en elke keer kom ik weer leuke, lekkere en super goedkope spullen tegen. Ik had van de week wat foto’s op Instagram geplaatst en velen wisten niet dat het van Action winkel kwam.

Ik zou zeggen kijk zelf maar en als je andere leuke tips voor me volgende aankoop hebt, laat het me weten, in de comment hier onderaan.

Wat is er allemaal in mijn boodschappen tas van Action te vinden?

 

2action

 Popcorn natuurlijk en wel zout!!!

Ik wist niet dat ze ook popcorn hadden, dus toen ik het zag gelijk 2 pakken gehaald. Heerlijk als je ´s avond wilt snacken, tijdens de film 😉

Magnetron popcorn 3 zakjes á 100 gram in één pak, kosten €0,87

3action

Negen zoen, yummmmie!!!

Doet me denken aan vroeger, toen ik nog op middelbare school zat. Ik haalde een pak met vrienden en namen allemaal tegelijk een zo groot mogelijke hap! En dan lagen we allemaal in de deuk. Maar deze zijn van kokos en zooo ongelofelijk lekker. Wie heeft het bedacht, geniaal!!

Buys kokos negen zoenen 150 gram, kosten € 1,19

7action

Of deze Jingle koekjes met chocolade vulling. Ik twijfelde of ik het zou halen of niet. Nu heb ik spijt dat ik niet twee zakken heb gehaald. De koekjes zijn klein en de chocola aan de binnenkant is vloeibaar. Echt een aanrader! Oja en de zakjes kan je weer dicht knijpen, alhoewel bij mij kwam het niet meer van pas 😉

210 gram  Kosten: € 0,95

4action

Ik ben gek op mijn hoge hakken, maar na een avond feesten, zitten mijn voeten altijd onder blaren. Vooral achter mijn voeten en de randen aan de voorkant van mijn schoenen, of het nou touwtjes of bandjes zijn. Deze gelpleisters van Scholl Party Feet, zijn ideaal om de pijnlijke blaren te voorkomen.

4 stuks in een verpakking, kosten: € 0,59

6action

Ik wou altijd al een wax/oliebrander in huis hebben. Ik heb deze gehaald, omdat 1: ik had er geen één en 2 het was geen geld!!!

Geur wax/oliebrander + wax taart, kosten € 0,79

5action

Ik ben gek op maskers, vooral in de winter heeft mijn huid meer behoefte hieraan.  Zoals jullie misschien wel weten, heb ik last van een gemengde acne gevoelige huid. Ik heb 3 soorten maskers gehaald en aan ieder heb je twee maskers. Dode zee modder masker (met zeekelp nutriënten, normale tot vette huid en T-zone, voor ultra diepe reiniging van de poriën), warm masker ( met abrikoos & verrijkt met amandelolie, voor de normale en vette huid en de T-zone, reinigend en vocht inbrengend) en exfoliating masker (perzikdeeltjes & walnoot, voor de normale tot vette huid en T-zone, verwijdert dode huidcellen voor een jongere huid).

Onyx gezichtsmaskers 2x 10ml, kosten á €0,82

Did you like this? Share it:

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=xoxoniusha“450” verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • No products in the cart.