Sinterklaas kerst cadeau ideeën

Hello Beauties!

Sinterklaas en Kerst komen er alweer aan en dat betekent: cadeautjes, cadeautjes en nog eens cadeautjes! Het is natuurlijk erg leuk dat je zelf ook heleboel cadeautjes krijgt, maar dat betekent ook dat je een cadeautje terug moet doen. Maar wat geef je nou aan je vader, moeder, broer, vriend/vriendinnetje, kortom hét dilemma van het jaar! Ik dacht, ga voor jullie een kort Sinterklaas en kerst cadeau ideeën samenstellen, om jullie eenbeetje op weg te helpen. Als jullie zelf ook suggesties/ander cadeau ideeën hebben, ook leuk voor de andere lezers, laat het in de comment hieronder achter.

Cadeau ideeën voor een vrouw(vriendin/zus)

Pyjama/lingerie

Iets meer dan de helft van de mannen zegt wel eens lingerie cadeau te geven aan zijn vrouw of vriendin. Lang niet alle vrouwen ervaren dat ook zo, want slechts een derde van de vrouwen meent ook echt wel eens lingerie cadeau te krijgen. Voor mannen dus, hint hint 😉

Maar ook een leuke pyjama aan je vriendin of zelfs je moeder cadeau geven is in. Bij Primark, hebben ze hele leuke, zachte, dikke pyjama’s, dat ook nog eens erg betaalbaar zijn. Met de koude, donkere dagen, wil je het liefst een zachte, warme pyjama aantrekken met van die cosy sokken (ook bij Primark) en een heerlijk warm chocolade melk. Echt een aanrader!

primark

Sieraad (Statement ketting)

Van die grote, kleurrijke, opvallende kettingen, ook wel statement kettingen genoemd zijn al een tijdje een must have. Je ziet steeds meer meisjes, maar ook vrouwen mee lopen. Een mooi, groot en opvallend ketting, maakt je outfit helemaal compleet en je hebt er nooit genoeg van. Steeds meer winkels, maar ook online zijn ze te vinden en te koop in verschillend prijsklassen. Tip: heb je haast, dan kun je terecht bij bijv. Primark en H&M. Heb je geen haast, bestel ze dan van Ebay, scheelt je enorm in prijs, alleen is de levering wel een paar weken.

Zelf samenstellen

Je kunt ook zelf een leuk setje samenstellen. Je haalt bijv. bij de Action een leuk mandje en vult het met kaarsjes, wat lekker en andere huidverzorgings/ verwen producten. Niets is leuker dan de gedachte, dat iemand ook echt tijd en energie in heeft gestoken.

Iets aparts

Je kunt ook een leuk dagje scoren via Vakantieveilingen.nl of een spookwandeling in Amsterdam maken via Kadopagina.nl. Kies wel iets waar je bijna zeker van bent dat zij het niet snel zelf zal kiezen. Verras haar daarmee!

Weekendje weg

Bij Blokker en V&D, zie je vooral nu met de feestdagen, veel acties voorbij komen. Zoals goedkope treinkaartjes, maar ook weekendjes weg voor zowel binnen Nederland als net over de grens. Hou het vooral goed in de gaten, want als er één komt, is het zo weer uitverkocht. Maar je kunt ook via vakantieveilingen.nl, een goedkoop weekendje weg scoren!

blokker

(spannende) massage

Kies eens voor een spannende massage set. Een heerlijke en romantische manier om samenzijn op een intieme manier te beleven. In de winkel, maar ook online bijv. parenclubexotica.nl, vind je tal van verschillende leuke, maar ook spannende massage oliën setjes.

Vrouw en chocola!

Wij vrouwen staan bekend als chocoladeliefhebbers. Kies eens voor een leuk chocolade fondue. Bij Xenos en online bij gadgethouse.nl hebben ze hele leuke en betaalbare fondues. Vergeet niet extra chocolaatjes erbij te doen 😉

Uiteten

Wij vrouwen koken meestal en het is leuk om eens zelf verwend te worden met lekker eten. Je kunt ervoor kiezen haar uiteten te nemen. Op Groupon en vakantieveilingen.nl, kom je hele redelijke prijzen tegen en het zijn ook vrij goede restaurants. Maar je kunt ook zelf een romantisch dinner klaar maken. Mocht je voor het laatste kiezen, doe dan extra je best, dus ook met kaarsjes, romantisch muziek en vooral haar lievelingseten klaar te maken en jouw eigen!

Cadeau ideeën voor een man(echtgenoot/broer)

Kleding

De meeste mannen hebben een hele eigen stijl qua kleding, maar ook kleur. Iemand die nooit felle kleuren draagt, moet je absoluut niet met een felle stuk aankomen, denkend dat je hem van gedachte kan veranderen. Wanneer je niet zo’n groot budget hebt, maar toch graag een mooi kledingstuk cadeau wilt geven, neem dan eens een kijkje in de online outlet shops! Daar vind je de leukste kledingstukken voor een lage prijs. Wanneer een artikel niet naar wens is, kun je bij de meeste online shops gewoon een ander artikel bestellen! Je loopt dus geen risico.

Zijn lievelingskorstje klaar maken (vaak is het iets met vlees)

Ik ben iemand die niet alleen oplet wat ik eet, maar ook wat mijn man eet. Vaak krijgt hij niet wat hij wel graag zou willen eten. Ik weet niet of ik één van de weinige ben of dat er stiekem toch meer vrouwen zijn, die ook op het eetgedrag van hun mannen letten. Daarom is het leuk om voor hem, voor één dagje, zijn lievelingskorstje en andere lekkers, wat hij graag lust klaar te maken. Ze zeggen niet voor niets, liefde van een man gaat door de maag!

Cadeau kaart (van bijv. Media markt, doe het zelf zaak)

Als je een klusser of een man die zijn handen uit zijn mouwen trekt hebt, dan is een cadeau kaart een geweldig idee. Kan hij zelf uitzoeken wat hij graag wou hebben. Ook een cadeau kaart van een elektrozaak bijv. de Media markt wordt vaak leuk ervaren.

Iets aparts

Je kunt hem ook iets heel aparts geven. Op gadgethouse.nl, kom je een heleboel leuke, grappige, maar vooral aparte dingen tegen. Wat dacht je van een toilet golf of een Mood Mugs mok. Ze hebben voor ieder wat wils. Neem maar even een kijkje!

toilet-golf

Geldboompje maken

Koop een simpele/goedkope plant en koop vervolgens enkele krasloten. De spaarvarken/klavertje krasloten kosten ongeveer  € 1,- per stuk. Hang deze aan de bladeren van de plant. Zo heeft je broer of vader zijn eigen geldboompje. Zeker een aanrader!

Bierpakket samenstellen

Geef eens een heel leuk bierpakket cadeau, van verschillende soorten bieren. Heb je er geen tijd voor, dan kun je het ook via gadgethouse.nl bestellen met bijv. zijn foto erop. Zeker een aanrader!

Hoeveel geven jullie uit p.p. per cadeau? Wat zijn jullie tips voor een redelijk cadeau voor een man/vrouw? Laat het mij maar ook anderen weten in de comment hieronder!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    • No products in the cart.