Instagram van Maart

Hello Beauties!

Zo, de maand maart is alweer voorbij, eindelijk lente! Al kun je dat niet van het weer zeggen, was het koud. Ik dacht eindelijk lente, alles krijgt weer kleur, maar nee hoor. Aan de kou leek geen einde te komen. Als ik aan de maand maart denk, denk ik aan onze Nieuwjaar en mijn zusje d’r verjaardag. Ook heb ik weer enorm veel producten mogen reviewen voor jullie. Volgers op Instagram, hebben de foto’s al voorbij zien komen. Kijk je mee naar wat ik deze maand beleefd heb?

Als het je leuk lijkt om mij te volgen, heb je hier mijn Instagram naam: niushabeautyyours. Ik ben gek op foto’s maken en ze te delen. Je kan het heel goed vergelijken met Twitter, alleen vallen de foto’s sneller op dan de teksten. Ik plaats regelmatig foto’s van mijn blog, maar ook privé foto’s. Instagram begon ooit als een app voor je mobiel, maar tegenwoordig kan je ook online op je profiel. Heb je geen Instagram of vind je het maar te ingewikkeld, dan kan je me ook via Twitter volgen: @beautyyoursnl

v1

Afgelopen maand heb ik weer heel veel producten mogen testen. Zo heb ik o.a. Dr. van der Hoog Natural Intensive Voedende Masker, Dr. Hauschka heerlijke douchecrème met citroen lemongrass en Vichy LIFTACTIV Derm Source Serum 10 mogen reviewen voor jullie. Neem maar een kijkje, ben benieuwd hoe jullie deze producten hebben ervaren.

v2

Begin lente is onze Nieuwjaar (21 maart) en dat vieren we dan ook uitgebreid met familie, vrienden en heel heel heel veel eten. Ook was mijn zusje jarig, yeayy!!! Haar hondje (Kyra) was natuurlijk ook voor haar verjaardag schattig gekleed.

v3

Ik heb voor het eerst Bubble Tea geproefd en OMG, wat is dat lekker zeg! Kennen jullie het? Ik dus tot voor kort niet. Ook heb ik eindelijk de Japanse mayonaise met wasabi gevonden, gewoon in de Chinese supermarkt. Dit is zo lekker.

Ook heb ik weer super schattige en heerlijke producten voor in de bad en onder de douche besteld en die zijn nu te koop in mijn webshop. Wisten jullie trouwens dat in elke pakketpost, dat je besteld in mijn webshop, een leuke verassing zit 😉

Dit waren de foto’s van de afgelopen maand! Vergeet niet me te volgen op Facebook, want je kunt nog meedoen aan de HUGE GIVEAWAY weg, onder mijn Facebook volgers!!!

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    • No products in the cart.