Weg met gespleten haarpunten: zonder te knippen!

on

Hello Beauties!

2Er zijn zoveel producten op de markt en allemaal beloven ze je van je gespleten haarpunten af te komen. Jammer genoeg, is knippen de enige manier om van ze af te komen! Dus toen ik van dit meest verkochte product, om van je gespleten haarpunten af te komen zonder te knippen hoorde, was ik in het begin super sceptisch. Maar na de eerste behandeling, was ik in shock! Mijn gespleten haarpunten waren bijna helemaal verdwenen! Oké, mijn gespleten haarpunten zijn niet verdwenen, maar ze zijn verborgen. Dat al na één behandeling. Welke product dat is??

 

 

 

Ik vs. mijn gespleten haarpunten

Als er iets is waar ik niet zonder kan zijn haar serums. Mijn favorieten serums zijn van lóreal en van Guhl. Ik neem ze overal met me mee! Het komt denk ik doordat de punten zo droog uitzien en dat ik het met olie/serum gezonder laat lijken. Om eerlijk te zijn, knip ik mijn haren niet zo vaak. Het is niet omdat ik het niet wil, maar doordat mijn kapper waar ik jaren bij terecht ging nu in een andere stad ver bij me vandaan woont. Ik heb natuurlijk ook andere kappers in mijn omgeving geprobeerd en ze hebben me ieder keer erg teleurgesteld. Op een of ander manier luisteren ze nooit naar de klant. Wat ik absoluut niet wil, zijn: snijden en laagjes knippen in mijn haren. Mijn haren gaan dan letterlijk omhoog staan (ik heb dik krullend haren).  Hierdoor heb ik veel gespleten haarpunten!

Het geheim

Welke product dat is, het is Fibre Architecte van Kerastase serum. Wat het serum doet met je gespleten haarpunten, is ze te verzegelen. Je kunt het beste met de shampoo Bain De Force van Kerastase gebruiken. Je staat er gegarandeerd versteld van. Het is niet voor niets, het nummer 1 product aller tijden, als het gaat om gespleten haar punten.

11OMG! Dit product werkt echt! Ik ging van extreem droge gespleten haarpunten, naar zeer gezond uitziende punten! Het is verbazingwekkend om je haarpunten van dichtbij te zien en wetende dat ze niet geknipt zijn en toch zo gezond uitzien. Ik heb het nooit eerder ervaren, behalve wanneer ik ze had laten knippen.

Tip:

Ik raad jullie aan om voor een maximaal resultaat, dit product tweemaal per week, alleen op de uiteinden (de haarpunten) aan te brengen.

Hoe te gebruiken:

Nadat je je haren met de shampoo Bain De Force hebt gewassen, breng je de warmte beschermer Ciment Thermique van Kerastase aan op je haren. Je föhnt je haren droog en brengt nu de Fibre Architecte serum aan de uiteinden van je haren (wacht tot het volledig droog is). Vervolgens kan je haren stijlen met de stijltang of alleen de punten om de gespleten haarpunten te dichten.

 

Je kunt het bestellen op: HBCARE (de prijzen voor de shampoo Bain De Force: € 16,95 voor 250 ml, voor de Ciment Thermique: € 21,- voor 125 ml en voor Fibre Architecte: € 29,95 voor 30 ml.)

Ben benieuwd hoe jullie dit product hebben ervaren. Laat een comment achter hieronder!

Did you like this? Share it:

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=xoxoniusha“450” verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Korrie schreef:

  Gebruik je geen cremespoeling ?

 2. ChantalAngel schreef:

  Klinkt goed maar wel prijzig 🙁

  1. Niusha schreef:

   Klopt, maar je hebt het echt alleen een heel klein beetje voor je haarpunten nodig. Ik heb echt nog nooit zoiets geweldigs gezien.

   Weet je wat, ik heb een tip voor je. Zoek even een kapper in je buurt, die Kerastase gebruikt en ga even bij ze langs en vraag om een sample. Als ze het niet geven, vraag een beetje om gelijk uit te proberen. Ik zal je dat even adviseren, voordat je er een aanschaft. Je zult echt versteld staan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *