Review: Queen Helene Mint Julep Masque

on

Hello Beauties!

The Queen Helene Mint Julep Masque, is een van de meest populaire producten van dit moment. Van Youtube tot diverse artikelen in verschillende tijdschriften, iedereen heeft het erover. Dus dacht ik, laat ik maar eens proberen en zien of het daadwerkelijk doet wat het beloofd.

Beschrijving achterop de tube

De Mint Julep Masque belooft puistjes uit te drogen, mee-eters uit te gummen en poriën duidelijk te laten krimpen. Het is geschikt voor de meeste huidtypes, maar vooral voor de vette/gecombineerde huid met/en acne gevoelige huid.

Het masker

Het heeft een helder licht, mint groene kleur, dat licht groen wordt als het droogt. Het mint groene masker ruikt naar mint tandpasta/kauwgom. De sterkte van de geur verdwijnt na enkele minuten. Verder is het masker dik in consistentie.

Mijn ervaring

Laten we beginnen met het masker. Ik heb een vette/gecombineerde huid met acne. Vooral rondom mijn kin. Verder heb ik een glanzende T-zone. Dit op klei gebaseerde masker is zeer geschikt voor mijn vette, lastige huid. Na het knepen, (het masker komt wel een beetje moeilijk uit) kun je het gemakkelijk verdelen met je vingers of met een kwast. Het is een dikke pasta, dat snel droogt vrij nadat ik het heb aangebracht. Alleen een lichte laag zal het werk moeten doen. Doet het daadwerkelijk wat het beloofd?! Mijn hele gezicht voelt hetzelfde, tintelend mint sensatie! Ik laat het masker op voor 15-20 minuten. Daarna haal ik het masker weg met eerst warm en daarna koud water. Mijn huid voelt een beetje strak getrokken aan, maar ik vind het wel lekker. Ik raad jullie wel aan om na het gebruik een moisturizer of een ander crème aan te brengen. Anders kunnen bepaalde plekken op je gezicht uitdrogen. Het doet wonderen met je poriën!

Resultaat

Na gebruik zag ik dat mijn poriën drastisch kleiner waren geworden en mijn mee-eters op mijn neus LETTERLIJK waren verdwenen, als sneeuw voor de zon. Ongelofelijk!!! Ik had geen hoge verwachtingen, maar sta wel versteld van wat het met je huid doet. Resultaat, ik ben behoorlijk tevreden. Het is vrij effectief spul en I love it! Echt een aanrader!!

Als je besluit toch te bestellen, klik dan op Mint Julep Masque

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *