Nieuw Dr. Hauschka Nacht Serum: De kracht van de nacht

on

Voor een stralende en frisse uitstraling in de ochtend

Hello Beauties!

Dr. Hauschka lanceert in mei een nieuwe vetvrije basisnachtverzorging; het Dr. Hauschka Nacht Serum. Dit nieuwe product ondersteunt de huid tijdens de nacht bij de ademhaling en het herstellen van haar vochtbalans. ’s Nachts heeft je huid geen bescherming nodig tegen milieu-invloeden, maar wel optimale omstandigheden om uit eigen kracht te kunnen regeneren. Dr. Hauschka Nacht Serum stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid, waarbij cellen worden vernieuwd en afvalstoffen worden uitgescheiden. Belangrijkste ingrediënt is de appel: hij helpt je huid zichzelf open te stellen voor nachtelijke herstelprocessen, zodat die er ’s ochtends stralend en fris uit ziet.

Hoe de kracht van de nacht verschilt van de dag

Dr.-Hauschka-Nacht-Serum

Een gezonde huid is van nature uitgerust met alle krachten die het nodig heeft om zichzelf te regenereren, herstellen, hydrateren en beschermen. Milieu-invloeden, mentale stress en andere factoren kunnen de huid uit balans brengen. Bij Dr. Hauschka ontwikkelen we producten die het natuurlijke ritme van de huid ondersteunen.

‘s Nachts heeft de huid een ander ritme dan overdag.

’s Nachts hoeft de huid niet beschermd te worden tegen invloeden van buitenaf, maar wil het diep kunnen ademen en herstellen. Daarbij worden cellen vernieuwd en afvalstoffen uitgescheiden. Met het nieuwe Nacht Serum bestaat de nachtverzorging, net als de dagverzorging, nu uit drie stappen, waarvan alleen stap 3 anders is.

Nachtverzorging

Nachtverzorging

Dagverzorging

Dagverzorging

 

Het resultaat: frisheid en vitaliteit

Bij de derde stap voor de nachtverzorging draait het om vitaliseren. Het hydraterende Nacht Serum bevat geen olie en is net zo vitaal als water. Het resultaat? Een stralende huid vol frisheid en vitaliteit! Het Nacht Serum is voor ieder huidbeeld, maar voor de rijpere huid (40+) adviseren we het Regeneratie Serum. Dit serum verfijnt rimpeltjes en lijntjes.

Hoe je het beste kunt beginnen met de vetvrije nachtverzorging van Dr. Hauschka

De omschakeling begint bij je instelling. Het is wennen voor zowel jou als je huid als je overstapt naar een vetvrije nachtverzorging. Je kunt bijvoorbeeld het gevoel krijgen dat je je huid te weinig geeft. Het tegendeel is waar! Je gaat behoedzamer om met je huid en je hebt respect voor haar wijsheid. Maar je verlangt ook meer van je huid. Dat zal ze je tonen door bijvoorbeeld lichtjes strak aan te voelen. Vat deze reactie gerust op als een goed teken: je huid wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen.

Het is interessant om te zien dat je huid vooral ’s avonds strak kan aanvoelen en ’s morgens, na een opbouwende nachtfase, zacht, elastisch en fris is!

Hoe je deze overgangsfase optimaal kunt ondersteunen

Je huid vernieuwt zich elke 28 dagen. Langer dan dit zal je huid niet nodig hebben te wennen aan het Nacht Serum.

Met onze Intensieve Conditioners (zie website) kun je je huid – als een tijdelijke stap 2 – ondersteunende impulsen geven. Met een masker (zie website) aan het begin van de avond kun je de overgangsfase van de dag naar de nacht inluiden. Verwijder het masker echter voordat je gaat slapen en zorg voor een vetvrije nachtverzorging.

In de laatste verzorgingsstap voor de nacht breng je het Nacht Serum zo behoedzaam mogelijk aan. Geef je huid een moment lang je onverdeelde aandacht en neem afscheid van de dag.

Rozenappel – delicaat en krachtig

Dr.-Hauschka-Nacht-Serum-1

In het Nacht Serum van Dr. Hauschka wordt een nieuw gewas gebruikt, de rozenappel. Annette Greco, Directeur Plantaardige Ontwikkeling bij Dr. Hauschka: “Voor de nieuwe productformule worden vers geoogste bloesems en vruchten verwerkt door middel van een speciaal ontwikkelde methode. De rozenappels worden lokaal en op biologische wijze geteeld. De heilzame samenstelling wordt verrijkt met plantaardige ingrediënten zoals toverhazelaar. Deze voortreffelijke bestanddelen versterken de huid.”

Nacht Serum nodigt de huid uit tot nachtelijke activiteit. Het wordt snel opgenomen, houdt het vochtniveau van de huid op peil en zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt. De aromatische samenstelling helpt de huid tijdens de nachtelijke rust om haar natuurlijk evenwicht te herstellen. De volle kracht van de rozenappel in Dr. Hauschka’s Nacht Serum verfrist, verkwikt en vitaliseert.

’s Ochtends straalt de huid een innerlijk gloed uit, klaar voor de nieuwe dag.

Ontdek jouw nieuwe beautygeheim: het Dr. Hauschka Nacht Serum

Dr.-Hauschka-Nacht-Serum-2-Tip: ’s Avonds eerst de huid reinigen en de Gezichtslotion gebruiken.

Breng daarna een kleine hoeveelheid van Dr. Hauschka Nacht Serum dun aan op het gezicht, de hals, en, indien gewenst, het decolleté

Prijs: Dr. Hauschka Nacht Serum (25 ml) is verkrijgbaar voor €30,95 (adviesprijs)

 

Ingrediënten van Dr. Hauschka Nacht Serum:

Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Chondrus Crispus

Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Hectorite, Pyrus Malus

(Apple) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Limonene*, Linalool*,

Geraniol*, Citral*, Sodium Chloride, Xanthan Gum.

*uit natuurlijke etherische oliën

 

De kwaliteit van Dr. Hauschka Cosmetica

‘Uit de natuur voor de mens’ is al sinds onze oprichting in 1935 de leidraad geweest van WALA Heilmittel GmbH.

Voor onze producten worden natuurlijke grondstoffen gebruikt, die onder eerlijke omstandigheden zoveel mogelijk worden gewonnen uit biologisch-dynamische teelt, gecontroleerde biologische teelt of van percelen in de vrije natuur.

WALA produceert producten voor drie merken: WALA Geneesmiddelen, Dr. Hauschka Cosmetica en Dr. Hauschka Med. We exporteren onze producten naar meer dan 40 landen. In 2013 realiseerde WALA Heilmittel GmbH een omzet van € 118 miljoen.

www.dr.hauschka.com/nl_NL

U kunt Dr. Hauschka Cosmetica volgen op Twitter en Facebook:

Twitter: www.twitter.com/DrHauschkaNL

Facebook: www.facebook.com/DrHauschkaNL

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *