Diy: 3 stappen om van je (acne)litteken af te komen!

on

Hello Beauties!

We weten allemaal wel hoe frustrerend acne kan zijn. Het is niet alleen van invloed op de manier waarop je huid van buitenkant uitziet, maar ook hoe je je voelt aan de binnenkant. Al jaren hebben we acne en acne littekens geaccepteerd omdat het een ​​deel van onze puberteit fase was, terwijl je het in werkelijkheid, veel minder zichtbaar kunt maken. Ook al zijn er al een behoorlijk aantal verschillende anti acne medicijnen en behandelingen beschikbaar, is er geen garantie dat deze ook goed voor jou zullen werken. Kortom wil je op een natuurlijke wijze van je (acne) littekens af of ze minder zichtbaar maken? Dan heb ik hier een drie stappenplan die je zullen helpen om een heldere, gladde en litteken vrije huid te krijgen – op een natuurlijke wijze.

Stap 1: Suiker en limoen scrub

suiker limoen scrub

Je begint met je gezicht goed te scrubben. Dat doe je op een veilige en betaalbare manier, namelijk met een theelepel suiker en een half limoensap. Het zuur in de limoen, samen met de suiker, zorgen ervoor dat je alle dode huidcellen op een natuurlijke wijze verwijdert en stimuleer je huid om gezonde en nieuwe huidcellen aan te maken. Let op: doe dit minstens één keer in de week.

Stap 2: Honing en knoflook masker

honing knoflook masker

Een van de meest effectieve manieren om van je (acne) littekens af te komen, is met een mengsel van honing en knoflook masker. Knoflook en honing staan bekende als natuurlijke antiseptische middelen die infecties doden en je huid zacht en vrij van alle onzuiverheden maken. Verpletter 1 teentje knoflook met 2 theelepels honing. Verdeel het mengsel op je huid, maar hou de huid rondom je ogen vrij. Laat het zitten voor 10 minuten. Spoel het af met warm water. Doe dit minstens één keer in de week.

Stap 3: IJsblokjes of koud kompres

Laatste maar zeker niet de minste. Nadat je de twee stappen bovenaan hebt gedaan, koel je gezicht af met ijsblokjes of een koud kompres. IJsblokjes zorgen ervoor dat je poriën snel samentrekt, maar zorgt ook voor dat de grote van je (acne) littekens samentrekt en kleiner wordt. Let op: dit pas je meerdere malen per week toe.

Did you like this? Share it:xoxoniusha

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fblike style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][divider_flat]

5 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Mocrogirl schreef:

  Gaat dit ook echt helpen

 2. noor schreef:

  Inmiddels 37 jaar en nog steeds dat nare gevoel als ik in de spiegel kijk.

  Alle tips uitgeprobeerd hopelijk is zujn dit de verlossende tips

  1. Niusha schreef:

   Beste Noor,

   Wat vervelend!
   Wat ik je ook aanraad is La Roche Posay Cicaplast gel. Je moet het wel een geruime tijd blijven gebruiken (min 4 maanden), tot je resultaat begint te zien. Tip, maak een foto van voor en na iedere maand. Ik geloofde het niet zo, maar eerlijk, nadat ik het had gereviewd hier voor mijn volgers, zag ik pas het verschil. Maand na maand worden je littekens steeds minder diep en zichtbaar. Dat raad ik je echt aan.
   Hou je me op de hoogte?

   Liefs,
   Niusha

   1. Maryam schreef:

    Beste Niusha

    Ik heb die crème/gel ook liggen thuis een paar keer gebruikt en weer gestopt ik zal hem zeker weer gaan gebruiken. Heeft u ondertussen dat u de crème/gel gebruikte ook deze stapen gevolgd of?

    Mvg

 3. Tugba schreef:

  Ik heb erg last van littekens! heb van alles geprobeerd, maar nooit echt resultaat gehad. Ben benieuwd of dit gaat werken. Het ziet er in ieder geval wel geloofwaardig uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *